Vermogen

Wat doet u met uw vermogen?

Heeft u vermogen? Dan wilt u dit misschien gewoon op uw spaarrekening laten staan. Maar u kunt er ook voor kiezen iets met uw vermogen te gaan doen door te gaan beleggen. Wilt u aflossen op uw hypotheek of een bedrag schenken aan uw (klein-)kinderen? Dan kunt u uw vermogen besteden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Weet u nog niet wat u met uw vermogen wilt doen? Omdat u eerst nog meer wilt weten over de mogelijkheden? Kom dan naar een bijeenkomst bij u in de buurt of lees onze artikelen over vermogen.

Uw vermogen behouden, beleggen of besteden

Spaarvarken

Vermogen behouden

Sparen of toch niet? Bekijk andere mogelijkheden om uw vermogen te behouden.

-

Vermogen beleggen

Bent u bereid om meer risico te nemen? Dan is beleggen misschien iets voor u.

Zak met geld

Vermogen besteden

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra aflossen op uw hypotheek of schenken.

Nieuwe inzichten voor uw vermogen

Lokale bijeenkomsten over vermogen

Kom naar onze lokale en informele bijeenkomsten speciaal over thema's rondom vermogen. En leer over de laatste ontwikkelingen van experts.

Artikelen over vermogen

Uw vermogen verdient de beste informatie en het laatste nieuws. Lees over allerlei onderwerpen, zoals rendement op uw vermogen, nalaten en pensioen.

Financieel inzicht

Bespreek uw huidige situatie en wat u belangrijk vindt met een adviseur. En krijg inzicht in uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst.
Preferred Banking

Preferred Banking

Heeft u een vrij besteedbaar vermogen van tenminste € 200.000? Dan komt u in aanmerking voor Preferred Banking. U kunt dan kiezen voor een eigen adviseur.