Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

BENEFITS

Extra voordeel voor Preferred Banking klanten

U bent een speciaal gewaardeerde klant en daarom krijgt u meer. Zoals mooie extra’s en voordelen die het leven net wat makkelijker en leuker maken. Zowel binnen als buiten de bank.


Het aanbod van BENEFITS wisselt regelmatig. Via Preferred Banking Nieuws houden we u op de hoogte van nieuwe voordelen.

ABN AMRO

5 maanden gratis bij jaarcontract De Nederlandse Kluis

Bestel t/m 30 september 2024

De Nederlandse Kluis is er voor alles wat waarde voor u heeft, van erfstukken tot dierbare foto's. Bij het afsluiten van een jaarcontract betaalt u voor de eerste 5 maanden geen kosten. Deze actie is speciaal voor u als Preferred Banking klant.

ABN AMRO

Upgrade naar Gold Card

Bestel t/m 31 december 2024

Preferred Banking klanten halen alles uit hun creditcard met een gratis upgrade naar ABN AMRO Gold Card. De card is (bijna) onmisbaar op reis en bij het winkelen. Alle aankopen die u met uw Gold Card doet zijn namelijk 365 dagen verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Dat shopt en reist wel zo fijn.

ABN AMRO

2e kaart gratis bij STRAAT

Bestel t/m 30 juni 2024

STRAAT is hét museum voor streetart en graffiti. In een oude scheepsloods van 8.000 m2 komen werken van ruim 150 internationaal bekende en opkomende kunstenaars samen. Bewonder de imposante kunstwerken (tot wel 7 x 15 meter groot) en laat u inspireren door de culturele beweging en verhalen achter deze kunststroming. Preferred Banking klanten krijgen de 2e kaart gratis.

ABN AMRO

Kinepolis: 'Verschrikkelijke Ikke 4'

Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar voor deze BENEFIT.

Gezellig met het hele gezin naar de film? Als Preferred Banking klant kunt u tot 4 gratis kaarten bestellen voor de voorpremière van 'Verschrikkelijke Ikke 4' (op = op).

Verlopen BENEFITS

ABN AMRO

2 kaarten gratis bij H'ART Museum

Deze actie is verlopen

Dit najaar is in H'ART Museum (voorheen Hermitage Amsterdam) de tentoonstelling Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder te zien. Aan de hand van bijna honderdvijftig eeuwenoude objecten wordt een van de spannendste verhalen uit de wereldgeschiedenis verteld: het levensverhaal van Julius Caesar. Preferred Banking klanten krijgen nu 2 kaarten (op = op) voor het museum inclusief een kop koffie of thee.

ABN AMRO

2 gratis kaarten Euro Hockey League finals

Deze actie is verlopen

Tijdens Pasen genieten van sport? Dat kan bij de Euro Hockey League finals in het Wagener Stadion in Amstelveen. Voor Nederland hebben de vrouwen van SCHC en Amsterdam zich geplaatst voor de finale, bij de mannen Pinoké en Kampong. Als Preferred Banking klant krijgt u 2 gratis kaarten (op = op).

ABN AMRO

Gratis kaarten voor Ajax Vrouwen

Deze actie is verlopen

De Ajax Vrouwen hebben zich geplaatst voor de UEFA Champions League kwartfinale tegen Chelsea. Dit is uw kans om het team van dichtbij in actie te zien in de Johan Cruijff ArenA Amsterdam, want als Preferred Banking klant krijgt u nu 2 gratis kaarten (op = op) voor een van de geselecteerde wedstrijden.

ABN AMRO

2 kaarten gratis bij Stedelijk Museum

Deze actie is verlopen

Speciaal voor onze Preferred Banking kunstliefhebbers: bestel 2 gratis kaarten (op = op) voor het Stedelijk Museum en bezoek de tentoonstelling van de veelzijdige pionier en performancekunstenaar Marina Abramović.

ABN AMRO

Gratis kaarten voor Singer Laren

Deze actie is verlopen

Singer Laren heeft het allemaal: een museum, een beeldentuin en een theater. Bewonder bijvoorbeeld de tentoonstelling ' Frisse wind ’. Deze bijzondere reizende tentoonstelling bestaat uit een topselectie van het Duitse, het Deense en het Nederlandse impressionisme.

ABN AMRO

Gratis kaarten voor ABN AMRO Open '24

Deze actie is verlopen

Geniet van tennis op wereldniveau tijdens het ABN AMRO Open 2024. Als extra optie kunt u naar seminars van ABN AMRO Insights Live of naar het Leading Ladies event. Als klant van Preferred Banking kunt u 2 gratis VIP-tickets bestellen (op = op).

ABN AMRO