Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Familie in de woonkamer

Bekijk uw toekomstige bij- en afschrijvingen

tot 30 dagen vooruit


Wordt u ook weleens overvallen door een plotselinge afschrijving? De nieuwe functie Voorspellingen brengt hier verandering in. Met Voorspellingen ziet u een voorspelling van uw toekomstige bij- en afschrijvingen, tot 30 dagen vooruit. Zo weet u waar u aan toe bent, en houdt u grip op uw geld.
ABN AMRO

Voorspellingen: inzicht in uw toekomstige bij- en afschrijvingen

Benieuwd welke bij- en afschrijvingen er deze maand aan komen? Met Voorspellingen ziet u welke bij- en afschrijvingen u de komende dertig dagen kunt verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U vindt uw Voorspellingen onder het tabje ‘Toekomst’.

Meer inzicht in 3 stappen

ABN AMRO

1. Open Voorspellingen of Vaste Lasten

Log in bij de ABN AMRO app en ga naar uw bij- en afschrijvingen. Daarboven ziet u een balk. In die balk, rechts naast 'In behandeling en afgekeurd', staan de tabjes ‘Toekomst’ en 'Vaste Lasten'. Open één van deze tabjes. 
 
Ziet u de tabjes niet? Veeg de balk dan iets naar links.
ABN AMRO

2. Geef toestemming

Om Voorspellingen of Vaste Lasten te gebruiken, moet u eerst toestemming geven aan ABN AMRO. Dit hoeft u maar één keer te doen.

Open Toekomst of Vaste Lasten, klik op ‘Zet inzicht aan’, en volg de stappen. In de laatste stap geeft u toestemming door op de gele knop te klikken.
ABN AMRO

3. Bekijk uw Voorspellingen en Vaste Lasten

Het kan een paar minuten duren voordat uw Voorspellingen en Vaste Lasten zichtbaar zijn.

Voorspellingen staan onder het tabje ‘Toekomst’. Uw vaste lasten bekijkt u bij ‘Vaste Lasten’.

Veelgestelde vragen over Voorspellingen

De functie Voorspellingen geeft een overzicht van verwachte bij- en afschrijvingen voor de komende 30 dagen. Om Voorspellingen te gebruiken, moet u de functie eerst zelf aanzetten in de ABN AMRO app. Dit doet u door naar uw bij- en afschrijvingen te gaan en boven in de balk op het tabje ‘Toekomst’ te klikken. Op de pagina die dan opent, kunt u toestemming geven voor Voorspellingen.

Daarna ziet u uw voorspelling voor de komende 30 dagen. Deze voorspelling is gemaakt op basis van eerdere bij- en afschrijvingen, geplande overboekingen en aangekondigde incasso’s. Aan deze voorspellingen kunnen geen rechten worden ontleend.
U vindt uw Voorspellingen in de ABN AMRO app. Ga hiervoor eerst naar uw bij- en afschrijvingen. Boven uw bij- en afschrijvingen ziet u een balk. In deze balk staat het tabje 'Toekomst’, rechts naast 'In behandeling en afgekeurd'. Het kan zijn dat u de balk eerst iets naar links moet vegen. Onder het tabje ‘Toekomst’ kunt u toestemming geven en daarna uw Voorspellingen zien.
U kunt uw Voorspellingen altijd aan- of uitzetten. Volg hiervoor de volgende stappen:

1.  Ga in de app naar 'Profiel' en dan naar 'Toestemming voor extra diensten'.
2. Tik op 'Toestemming voor extra diensten’ en schuif bij 'Inzicht' het balkje naar rechts om Toekomst aan te zetten, en naar links om het uit te zetten. Is het balkje groen? Dan kunt u uw Voorspellingen zien. 
ABN AMRO mag niet zomaar voorspellingen doen over uw toekomstige bij- en afschrijvingen. Daarom moet u eerst toestemming geven. Nadat u toestemming heeft gegeven, ziet u een overzicht van uw verwachte bij- en afschrijvingen voor de komende 30 dagen. Deze voorspelling is gemaakt op basis van eerdere bij- en afschrijvingen, geplande overboekingen en aangekondigde incasso’s. Aan deze voorspellingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Uw toestemming geldt voor al uw rekeningen. En u kunt uw toestemming altijd aan- en weer uitzetten. Wilt u meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.
Nee, u hoeft maar één keer toestemming te geven. Daarna kunt u Voorspellingen en Vaste Lasten gebruiken.