Aspire Lounges Schiphol

Gratis toegang voor Preferred Banking klanten

Als Preferred Banking klant van ABN AMRO krijgt u gratis toegang tot de Aspire Lounges op Schiphol. Daarnaast mogen uw kinderen en partner of één gast ook gratis met u naar binnen. Lees over de faciliteiten, locaties en toegang.

Met ingang van 1 januari 2021 is de samenwerking tussen ABN AMRO en de Aspire Lounges beëindigd. Preferred Banking klanten hebben dan geen gratis toegang meer tot de lounges.

 

Faciliteiten van de Aspire Lounges

De 2 Aspire Lounges op Schiphol zijn afgesloten rustige ruimtes, waar u voor uw vlucht kunt ontspannen. U heeft uitzicht op de vertrekhal vanachter het indrukwekkende grote glas. In de lounges heeft u toegang tot:

  • Gratis hapjes (geen maaltijden) en drankjes (alcoholisch én non-alcoholisch)
  • Gratis wifi
  • Vluchtinformatie
  • Kranten en magazines
  • Toiletten

Locaties van de Aspire Lounges

 

Aspire Lounge 26 voor Schengenlanden, in terminal 1

Openingstijden: 06.00 - 18.00 uur

Aspire Lounge 41 voor niet-Schengenlanden, in terminal 2

Openingstijden: 06.00 - 18.00 uur

 

Toegang tot de Aspire Lounges

Tot 1 januari 2021 krijgt u als Preferred Banking klant bij ABN AMRO gratis toegang tot de Aspire Lounges. Daarnaast mogen uw kinderen en partner of één gast ook gratis met u naar binnen.

Op vertoon van uw betaalpas krijgt u toegang tot de lounges. Dit hoeft niet een Preferred Banking betaalpas te zijn; u wordt als Preferred Banking klant herkend aan uw rekeningnummer.

Let op: vliegt u met Easy-Jet? Dan heeft u geen toegang tot de lounges, omdat u niet vanuit terminal 1 of 2 vertrekt.

Meer weten?

U kunt meer lezen over de Aspire Lounges op Schiphol op executivelounges.com .

Preferred Banking

Meer weten over Preferred Banking?

Met Preferred Banking staat een team van deskundige adviseurs voor u klaar om uw vermogensvragen met u te bespreken. Ook krijgt u toegang tot vermogensbijeenkomsten met onze experts. Zo krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient.