Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man buiten zittend met een kop koffie

Uw pensioen als medicus

Uw pensioen lijkt misschien ver weg, maar het is verstandig uw inkomen voor later goed te regelen. Voor medici is er vaak minder automatisch geregeld dan voor andere beroepsgroepen. We denken graag met u mee. Bekijk alle mogelijkheden. 

ABN AMRO

Heeft u een vraag over uw pensioen?

Het lijkt misschien ver weg, maar met het opbouwen van een goed pensioen wilt u het liefst zo vroeg mogelijk beginnen. We helpen u hier graag bij. Met inzicht in uw financiële situatie, overzicht van uw persoonlijke mogelijkheden en concrete tips voor uw pensioen. Kosteloos en vrijblijvend.

Vrouw kijtk naar telefoon met pensioencheck

Pensioencheck: wat heeft u straks te besteden?

Hoeveel inkomen heeft u nu en hoeveel heeft u straks? U weet het met de Pensioencheck voor ondernemers.

  • Inzicht in uw inkomsten na uw pensionering
  • Duurt niet langer dan 10 minuten
  • Inzicht in hoeveel u straks heeft als u vanaf nu een bedrag per maand opzijzet
  • Voor zzp'ers en ondernemers in de gezondheidszorg

Inzicht in uw pensioen als medisch zzp'er of ondernemer

Speciaal voor medisch ondernemers, waarnemers en andere zzp'ers in de zorg bieden we Financieel Inzicht aan. Met het Financieel Inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Financieel Inzicht is kosteloos en vrijblijvend. 

Meer over pensioen

Pensioen

Regel zelf uw oudedagsvoorziening

Als ondernemer kunt u op verschillende manieren uw pensioen opbouwen. Denk aan sparen, beleggen, uw jaarruimte benutten, kiezen voor een oudedagsreserve of vermogen opbouwen in uw onderneming.

Huis

Woning kopen als pensioenaanvulling

Bouwt u geen of weinig pensioen op? Bijvoorbeeld omdat u ondernemer bent? Misschien is een woning voor verhuur interessant voor u. Bereken vast hoeveel u kunt lenen, wat het u kost en kan opleveren.