Video's van ondernemende medici

 

Tandarts Thibaut de Jong

Tandarts en implantoloog Thibaut de Jong wist al jong dat hij wilde ondernemen. Benieuwd naar zijn visie op de tandheelkunde? En wat verwacht hij van zijn financieel adviseur? Bekijk nu de video.

Apotheker Adriaan Barentsen

Adriaan Barentsen is apotheker in Drachten. Niet zomaar apotheker, maar eentje die net even anders naar zorg kijkt. Wat de grootste uitdagingen van deze medisch ondernemer zijn? Bekijk nu de video.

Huisarts David Schaap

“Ziekenhuiszorg naar de praktijk halen." Dat is de droom van David Schaap, huisarts in een gezondheidscentrum in Leusden. Op die manier doet de specialist weer waar hij goed in is. En kun je voor basiszorg terecht in het gezondheidscentrum. ‘Bekijk nu naar het verhaal van David en ontdek hoe een gezondheidscentrum meer kan zijn dan een verzameling eilandjes.

Tandarts Hardi Mirza

“Zorg is pas zorg als het persoonlijk is" aldus Hardi Mirza, tandarts en ondernemer. Zijn ambitie is dan ook om een werksfeer te creëren waar zowel medewerker als patiënt zich thuis voelt. Benieuwd hoe hij dat doet? En waarom deze tandarts is gaan ondernemen? Tipje van de sluier: “Het geeft je de kans jezelf beter te ontwikkelen." Bekijk nu de video.

Huisarts Ingrid Gerrits

Dit is Ingrid Gerrits. Winnaar van de Award Praktijkstart voor meest bijzondere praktijkstart. Toen zij een apotheekhoudende praktijk overnam op het Groningse platteland, begon ze met extra personeel en een nieuw computersysteem. Misschien is Ingrids echte geheim wel haar mentaliteit: “Ik streef niet naar succes, maar naar tevreden patiënten." Bekijk haar video.

Tip
Contact Medici

Contact met onze specialisten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor uw privé en zakelijke vragen. Wilt u persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. U kunt ook zelf direct contact opnemen met onze specialisten.