Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ik spaar voor later 💭

Wauw, respect. Sparen voor later is heel slim! Sparen voor je studie, omdat je nu al weet dat je straks op kamers wilt bijvoorbeeld. Of sparen voor een huis, omdat je hebt geleerd dat het goed is om zelf geld te hebben als je later je droomhuis wilt kopen.

 

Gaat dat nog een beetje te snel, een eigen huis? Je kunt natuurlijk ook gewoon sparen voor de zekerheid. Voor als je fiets, je scooter of je telefoon kapot gaat. Dan ben jij goed voorbereid. Lekker bezig!

Waar sparen andere jongeren voor?

Volgens het spaart maar liefst 93% van de scholieren! Daarvan sparen de meeste jongeren voor:

    📚 Studie
    🏡 Huis
    💼 Eigen bedrijf 

Slim: spaardoel instellen 🎯

Weet je al hoeveel je wilt sparen? Stel dan een spaardoel in. Je ziet dan in je Jongerengroeirekening hoe ver je al bent. Je kunt een spaardoel heel gemakkelijk in de ABN AMRO app instellen. Heb je nog geen toegang tot de app, vraag dan je ouders om je toegang te geven. Dit moeten ze instellen via hun eigen ABN AMRO app.

ABN AMRO

Spaardoel instellen

Als jij een rekening hebt bij ABN AMRO, kun je een spaardoel instellen. Een spaardoel is heel handig en slim, want je ziet hoe ver je van je spaardoel verwijderd bent.

ABN AMRO

Altijd de baas over je eigen geld

Heb jij de ABN AMRO app al? Dan heb jij een goed middel in handen om de baas te blijven over je eigen geld. Want als jij een beetje smart met die app omgaat, ben je altijd in controle. Check hoe je dat doet.

ABN AMRO

Sparen voor een scooter

Yes een scooter! Lekker je vrijheid tegemoet rijden! Maar ja, scooters zijn wel echt duur. Weet jij al of je een nieuwe scooter wilt, of ga je op zoek naar een goede tweedehands scooter? Oh ja, vergeet niet dat je ook geld nodig hebt voor een slot en je verzekering.