Ik wil een gameconsole 🎮

Consoles of spelcomputers zijn best wel duur. De populairste consoles kosten rond de € 200. Dat geld heb je meestal niet in een paar weken bij elkaar gespaard.

 

Heb je een Jongerengroeirekening? Stel dan een spaardoel in. Check regelmatig je Mobiel Bankieren app, je zult merken dat je eerder geneigd bent om andere dingen te laten zodat je sneller je spaardoel bereikt.

Wanneer wil je jouw console?

Hoe sneller je jouw console wilt, hoe harder je moet sparen. Kijk maar: We gaan er even van uit dat de console die jij wilt € 200 kost. 

Ik wil mijn console:

Over 4 maanden Maandelijks € 50
Over 6 maanden Maandelijks € 34
Over een jaar Maandelijks € 16

Is Ridder een Baas of Dwaas?

Ridder is zanger, acteur en stemacteur. Toen we hem vroegen of hij een Baas of een Dwaas was met geld, vond hij zichzelf een baas. Nieuwsgierig? Kijk snel!

Spaardoel instellen

Spaardoel instellen

Als jij een rekening hebt bij ABN AMRO, kun je een spaardoel instellen. Een spaardoel is heel handig en slim, want je ziet hoe ver je van je spaardoel verwijderd bent.

Hoe herken je een nepwinkel

Herken jij een nepwinkel?

Wist je dat 1 op de 5 Nederlandse webwinkels onbetrouwbaar zijn? 😲 En dat er heel veel Chinese nep-webwinkels zijn? Soms zijn ze bijna niet te herkennen. Hier moet je op letten.