Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ik wil een gameconsole 🎮

Consoles of spelcomputers zijn best wel duur. De populairste consoles kosten rond de € 200. Dat geld heb je meestal niet in een paar weken bij elkaar gespaard.

 

Heb je een Jongerengroeirekening? Stel dan een spaardoel in. Check regelmatig je ABN AMRO app, je zult merken dat je eerder geneigd bent om andere dingen te laten zodat je sneller je spaardoel bereikt.

Wanneer wil je jouw console?

Hoe sneller je jouw console wilt, hoe harder je moet sparen. Kijk maar: We gaan er even van uit dat de console die jij wilt € 200 kost. 

Ik wil mijn console:

Over 4 maanden Maandelijks € 50 sparen
Over 6 maanden Maandelijks € 34 sparen
Over een jaar Maandelijks € 16 sparen
ABN AMRO

Spaardoel instellen

Als jij een rekening hebt bij ABN AMRO, kun je een spaardoel instellen. Een spaardoel is heel handig en slim, want je ziet hoe ver je van je spaardoel verwijderd bent.

ABN AMRO

Herken jij een nepwinkel?

Wist je dat 1 op de 5 Nederlandse webwinkels onbetrouwbaar zijn? 😲 En dat er heel veel buitenlandse nep-webwinkels zijn? Soms zijn ze bijna niet te herkennen. Hier moet je op letten. 

ABN AMRO

Altijd de baas over je eigen geld

Heb jij de ABN AMRO app al? Dan heb jij een goed middel in handen om de baas te blijven over je eigen geld. Want als jij een beetje smart met die app omgaat, ben je altijd in controle. Check hoe je dat doet.