Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ik spaar voor een camera of laptop

Oefen jij al aan je fotografieskills? Heb je ambities om vlogger te worden? Of wil je een eigen laptop om je foto’s en video’s te bekijken? Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit slim aanpakt. 

 

Elektrische apparaten zoals een fotocamera, vlogcamera een laptop of de nieuwste smartphone zijn duur. Stel jezelf daarom de volgende vragen: 

  1. "Ga ik het echt gebruiken?" Soms kun je iets heel graag willen, maar heb je het eigenlijk niet nodig. Dan kun je beter doorsparen voor iets anders. 
  2. "Wil ik per se een nieuwe?" Je kunt vaak heel voordelig een iets ouder model voor minder geld vinden. Of tweedehands misschien. Vraag je ouders om je te helpen. 
  3. "Wanneer wil ik het hebben?" Het liefste nu natuurlijk, maar ja, dat is misschien niet realistisch. Stel daarom een spaardoel in op je rekening. 

Heb jij al een spaardoel ingesteld op je Jongerengroeirekening?

 

Ja! 🤑

Goed bezig! Jij zult het geld sneller bij elkaar gespaard hebben dan mensen die geen spaardoel hebben ingesteld.

Nee...🤔

Stel er snel een in! Als je een spaardoel instelt dan spaar je namelijk sneller! Nog geen toestemming om de ABN AMRO app te gebruiken? Roep je ouders erbij en klik op 'Toestemming geven'. 

 

"Goedkoop is duurkoop"

Misschien heb je dit je ouders wel eens horen zeggen. Vaak klopt dit ook wel. Ga dus niet voor de goedkoopste camera, want de kans is groot dat je volgend jaar opnieuw moet gaan sparen omdat ie kapot is gegaan.

Onze tip: lees reviews en spaar een paar maandjes langer door voor een betere camera zodat je er langer plezier van hebt!

Heb je besloten om via Marktplaats te kopen? Vraag dan je ouders om hulp. Via Marktplaats heb je namelijk geen garantie. Als je apparaat kapot gaat, kan je niet terug naar de winkel.