Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

ABN AMRO app voor uw kind

Hét hulpmiddel voor financiële zelfstandigheid

De ABN AMRO app is een uitstekend hulpmiddel bij de financiële opvoeding van uw kind. Met de Jongerengroeirekening is dat heel makkelijk. U bepaalt wat uw kind mag en kan met de rekening. Zo wordt uw kind stap voor stap financieel zelfstandig.

 
 

Het Nibud roept ouders op hun kinderen te helpen bij online bankieren

Kinderen die begeleid worden bij bankzaken, lopen minder risico op latere leeftijd in de financiële problemen te komen. Als ouders hen helpen, weten kinderen eerder waar de risico's en valkuilen liggen van online bankieren. Daarnaast leren ze ook juist de mogelijkheden van Internet Bankieren en de ABN AMRO app en vergroten hiermee hun financiële zelfstandigheid. Lees het onderzoek van het Nibud

Begeleid uw kind

Krijgt uw kind zakgeld of kleedgeld? Stort dit dan op de Jongerengroeirekening. Laat uw kind kennismaken met saldo checken in de ABN AMRO app. Wilt u niet dat uw kind betalingen kan doen, of slechts tot een bepaald bedrag? Dit stelt u eenvoudig in op de rekening van uw kind, via uw eigen ABN AMRO app. 

Bekijk samen met uw kind de mogelijkheden van de ABN AMRO app. Zo kan uw kind bijvoorbeeld instellen dat hij of zij een melding krijgt als het saldo onder een bepaald bedrag is gekomen, of als het kleedgeld weer gestort is. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk!

Stel de rekening van uw kind in

3 meest ingestelde opties in de ABN AMRO app voor kinderen

 1. Mogelijkheid tot online betalingen

  U weet waar uw kind aan toe is, dus ú bepaalt of uw kind online betalingen en iDEAL-betalingen mag doen. Dit zet u gemakkelijk aan of uit via uw ABN AMRO app of Internet Bankieren. 

 2. Limiet van online betalingen

  Als u online- en iDEAL betalingen instelt voor uw kind, moet u ook een limiet instellen. De hoogte van het limiet bepaalt u helemaal zelf.

 3. Betalingen goedkeuren

  Toch nog een beetje eng, uw kind deze bevoegdheden geven? Vink dan ‘Ja’ aan bij de optie 'Betalingen eerst goedkeuren in mijn takenlijst'.

  Als uw kind een betaling wil doen via online bankieren, komt de betalingsopdracht in uw takenlijst te staan. Als u de betaling goedkeurt, verzendt u de betalingsopdracht. Als u de betaling niet goedkeurt, swipet u de opdracht naar links om deze te verwijderen uit de takenlijst.

ABN AMRO