Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Netwerken

Haal meer uit uw netwerk

Een ondernemer moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers. Een netwerk kan u zowel zakelijk als privé veel opleveren. Maar hoe benut u de kansen die uw netwerk u biedt? En hoe laat u uw netwerk groeien? Wij helpen u graag met tips en advies.

Sponsoring: meerwaarde voor u als ondernemer

Sponsoring is niet zomaar geld of goederen weggeven. Met de juiste sponsoring vergroot u uw goodwill, uw netwerk én uw naamsbekendheid. En dat kan voor meer business zorgen. Vaak zijn de kosten nog aftrekbaar ook.

Waarom social selling goed is voor elke ondernemer

Social selling is het nieuwe modewoord als het gaat om het binnenhalen van new business. Is de traditionele manier van verkoop nu overbodig geworden? Nee, maar social selling helpt wel bij uw zakelijke én uw persoonlijke groei!

Netwerken: een ‘must’ voor iedere ondernemer

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe zakelijke successen. Wist u dat zo’n 30% van de opdrachten via uw netwerk binnenkomt? Daarom: ga netwerken!

Ondernemer in privé

Digitale bijeenkomsten voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers organiseren we regelmatig digitale bijeenkomsten. Tijdens deze webinars geven deskundigen u tips over actuele thema’s. Wilt u met andere ondernemers in gesprek? Meld u dan aan voor een digitale roundtable.

Evenementen voor medici

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: ontdek alle evenementen die wij organiseren voor medici.