Profiteer ook privé optimaal

Een ondernemer hoort optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Belangrijk is daarbij om uzelf en uw privésituatie niet te vergeten. Want door een goede basis kunt u optimaal presteren. Bekijk onze tips of maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Hoe bent u voorbereid op tegenvallers?

Ondernemers zijn optimisten. Maar toch is het verstandig om ook rekening te houden met financiële tegenvallers, want die kunnen zowel zakelijk als privé invloed hebben op uw situatie. Er zijn diverse manieren om inkomensuitval op te vangen.

Een ondernemer is ook maar een mens

In welke levensfase zit uw onderneming? En in welke levensfase zit u zelf? Zijn uw zakelijke en privégeluk nog wel in balans? Inzicht in uw drijfveren kan daarbij helpen.

Investeer op tijd in de studie van uw kind

Gaat uw kind studeren? Of bent u daar nog niet mee bezig? Als u uw kind financieel wilt bijstaan tijdens de studie, kunt u niet vroeg genoeg beginnen met voorbereiden. Wij helpen u met het maken van een plan.
Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? Wij helpen u graag met uw vragen over vermogen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.
Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe staat u er financieel voor?

Met het Financieel inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.