Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Profiteer ook privé optimaal

Een ondernemer hoort optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Belangrijk is daarbij om uzelf en uw privésituatie niet te vergeten. Want door een goede basis kunt u optimaal presteren. Bekijk onze tips of maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak

Hypotheek bij bv niet altijd gunstig

Een hypotheek vanuit de bv aan uzelf verstrekken kan aantrekkelijk zijn. Maar u kunt uzelf als aandeelhouder ook tekort doen. Waar moet u op letten?

5 aandachtspunten voor privé als u ondernemer wordt

U gaat uw eigen bedrijf starten, of u heeft dat onlangs gedaan. Ondernemerschap heeft ook gevolgen voor uw privésituatie. Wij wijzen u graag op vijf aandachtspunten.

Investeer op tijd in de studie van uw kind

Gaat uw kind studeren? Of bent u daar nog niet mee bezig? Als u uw kind financieel wilt bijstaan tijdens de studie, kunt u niet vroeg genoeg beginnen met voorbereiden. Wij helpen u met het maken van een plan.
Vermogensadvies

Plan een gesprek over uw vermogen of rendement

Wat is de beste plek voor uw vermogen, privé of in uw bv? Hoe kunt u het meeste netto rendement behalen? Hier kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek. Stel uw vragen aan onze ondernemersspecialisten.

Optimaal rendement halen uit het vermogen in uw BV

Optimaal rendement halen uit het vermogen in uw BV

Als ondernemer kunt u op verschillende manieren uw geld investeren. Denk aan een investering in uw BV om groei te realiseren. Een andere manier is beleggingsvastgoed.

Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe staat u er financieel voor?

Met het Financieel inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.