Ondernemer in privé

Wij zijn er voor uw bedrijf én voor u

Als ondernemer werkt u elke dag gepassioneerd aan de groei van uw bedrijf. Maar geeft u wel genoeg aandacht aan uw eigen financiële situatie en toekomst? Wij snappen de uitdagingen voor ondernemers voor bijvoorbeeld hypotheek en pensioen. Bekijk de tips of maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Onze overtuigingen

Elke ondernemer:

  • Moet net zo makkelijk een huis kunnen kopen als niet-ondernemers
  • Hoort privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap
  • Moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers
  • Hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen
  • Moet goed advies krijgen over vermogen
  • Verdient een goede oude dag

Ondernemen en uw privésituatie

Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Uw vermogen verdient aandacht

Uw vermogen dat u opbouwt of heeft opgebouwd is een van de beloningen van uw ondernemerschap. Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen of maak een afspraak met een adviseur voor vrijblijvend advies.

Ondernemen voor later

U verdient een goed pensioen na uw ondernemende leven. Daar helpen we u graag bij. Bekijk de mogelijkheden en onze tips. Of maak nu een afspraak voor advies op maat.

Duurzaam leven en ondernemen

Een ondernemer hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die u daar écht bij helpen.

Haal meer uit uw netwerk

Een ondernemer moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers. Een netwerk kan u veel opleveren. Hoe laat u uw netwerk groeien en benut u de kansen? Wij helpen u graag met tips en advies.

Profiteer ook privé optimaal

Een ondernemer hoort ook privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Want door een goede basis kunt u optimaal presteren. Bekijk onze tips of maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Eerste pakket coronamaatregelen

Veel ondernemers hebben betalingsproblemen vanwege de coronacrisis. De regering heeft dan ook een aantal financiële en fiscale maatregelen genomen om deze ondernemers te helpen.

Tweede pakket coronamaatregelen

Onlangs heeft de regering een aantal nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Het gaat om een aantal specifieke fiscale tegemoetkomingen voor met name ondernemers. In dit artikel gaan we daar wat dieper en concreter op in.

Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen of pensioen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? Wij helpen u graag met uw vragen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Producten voor uw onderneming

Zakelijke rekening

Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening is nu voor elke ondernemer het eerste half jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt.

Open uw zakelijke rekening
Zakelijke creditcard

Zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard met 180 dagen aankoopverzekering. Met speciaal voor (startende) zzp'ers: de Professional Card.

Zakelijke creditcards vergelijken
Zak met geld

Zakelijke lening

Doorlopend krediet of eenmalig een bedrag lenen. Vraag nu online een offerte aan. U heeft binnen 2 dagen een reactie.
Bekijk de mogelijkheden
Tip