Alles voor ondernemers

Wij helpen u graag, zakelijk én privé

Als ondernemer werkt u elke dag gepassioneerd aan de groei van uw bedrijf. U heeft een duidelijke visie en probeert dit te realiseren. Maar geeft u wel genoeg aandacht aan uw eigen financiële situatie en toekomst? Wij snappen de uitdagingen voor ondernemers voor bijvoorbeeld hypotheek en pensioen. Of het nu gaat om zakelijk of privé, wij denken graag met u mee.

Ondernemers verdienen meer

Ondernemers en zelfstandigen maken Nederland met hun ondernemerschap. Ze dragen risico's, creëren banen en zien kansen. Maar wie denkt aan de ondernemer zelf? Wie kijkt naar de mens achter de ondernemer? Wij vinden dat als iemand de waardering verdient, het de ondernemer is.

Ondernemen en uw privésituatie

Profiteer ook privé optimaal

Een ondernemer hoort ook privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Want door een goede basis kunt u optimaal presteren. Bekijk onze tips of maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Uw vermogen verdient aandacht

Uw vermogen dat u opbouwt of heeft opgebouwd is een van de beloningen van uw ondernemerschap. Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen of maak een afspraak met een adviseur voor vrijblijvend advies.

Duurzaam leven en ondernemen

Een ondernemer hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die u daar écht bij helpen.

Haal meer uit uw netwerk

Een ondernemer moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers. Een netwerk kan u veel opleveren. Hoe laat u uw netwerk groeien en benut u de kansen? Wij helpen u graag met tips en advies.

Ondernemen voor later

U verdient een goed pensioen na uw ondernemende leven. Daar helpen we u graag bij. Bekijk de mogelijkheden en onze tips. Of maak nu een afspraak voor advies op maat.
Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? Wij helpen u graag met uw vragen over vermogen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Producten voor uw onderneming

Zakelijke rekening

Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening is nu voor elke ondernemer het eerste half jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt.

Open uw zakelijke rekening
Zakelijke creditcard

Zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard met 180 dagen aankoopverzekering. Met speciaal voor (startende) zzp'ers: de Professional Card.

Zakelijke creditcards vergelijken
Zakelijke lening

Zakelijke lening

Doorlopend krediet of eenmalig een bedrag lenen. Vraag nu online een offerte aan. U heeft binnen 2 dagen een reactie.
Bekijk de mogelijkheden
Contact

Heeft u vragen?

Bel ons gerust met al uw vragen. Zakelijk of privé. Wij zijn te bereiken via 088 - 388 97 77 (op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur t/m 17.30 uur).
Tip

Ook interessant voor u

Persoonlijke Lening

Een andere auto? Uw huis verbouwen? Met een Persoonlijke Lening krijgt u het geld in één keer op uw rekening.

"Een reservepotje is cruciaal"

Als geen ander weet Floris Simons dat ondernemers altijd een financiële reserve moeten hebben voor als het net wat minder gaat.

7 manieren om geld opzij te zetten

Als zzp'er bouwt u niet vanzelf pensioen op. U moet daar zelf werk van maken. 6 goede mogelijkheden en 1 afrader op een rijtje.