Alles voor ondernemers

Wij helpen u graag, zakelijk én privé

Ondernemers en zelfstandigen maken Nederland met hun ondernemerschap. U draagt risico's, creërt werk en ziet kansen. Maar wie denkt aan de ondernemer zelf? Wij staan voor de ondernemers van Nederland, zowel zakelijk als privé.

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Ondernemen tijdens de corona-uitbraak

Het coronavirus heeft grote impact op onze maatschappij. We krijgen veel vragen over hoe we onze klanten kunnen helpen. Denk daarbij aan welke maatregelen de overheid aanbiedt om ondernemers financieel bij te staan.

Hypotheek of lening en betalingsproblemen?

Regeling voor uw hypotheek en lening

Heeft u een hypotheek of lening bij ABN AMRO en maakt u zich zorgen dat u uw maandlasten (tijdelijk) tijdens de coronacrisis niet kunt betalen? U kunt nu voor 3 maanden uitstel van betaling aanvragen.

Ondernemen en uw privésituatie

Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Uw vermogen verdient aandacht

Uw vermogen dat u opbouwt of heeft opgebouwd is een van de beloningen van uw ondernemerschap. Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen of maak een afspraak met een adviseur voor vrijblijvend advies.

Ondernemen voor later

U verdient een goed pensioen na uw ondernemende leven. Daar helpen we u graag bij. Bekijk de mogelijkheden en onze tips. Of maak nu een afspraak voor advies op maat.

Duurzaam leven en ondernemen

Een ondernemer hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die u daar écht bij helpen.

Haal meer uit uw netwerk

Een ondernemer moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers. Een netwerk kan u veel opleveren. Hoe laat u uw netwerk groeien en benut u de kansen? Wij helpen u graag met tips en advies.

Profiteer ook privé optimaal

Een ondernemer hoort ook privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Want door een goede basis kunt u optimaal presteren. Bekijk onze tips of maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen of pensioen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? Wij helpen u graag met uw vragen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Producten voor uw onderneming

Zakelijke rekening

Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening is nu voor elke ondernemer het eerste half jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt.

Open uw zakelijke rekening
Zakelijke creditcard

Zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard met 180 dagen aankoopverzekering. Met speciaal voor (startende) zzp'ers: de Professional Card.

Zakelijke creditcards vergelijken
Zak met geld

Zakelijke lening

Doorlopend krediet of eenmalig een bedrag lenen. Vraag nu online een offerte aan. U heeft binnen 2 dagen een reactie.
Bekijk de mogelijkheden
Tip