Videogesprek

Via uw smartphone of tablet (iOS)

Gaat u binnenkort Beeldbankieren? Bekijk hoe u het gesprek start met Microsoft Teams. Zo bent u klaar voor uw afspraak! 

 

Download de mobiele Microsoft Teams-app

Start het gesprek

Een uur voor uw afspraak ontvangt u van ons een e-mail. Hierin staat hoe u het gesprek start via Internet Bankieren of de digitale ontvangstruimte.

Log in als gast

Geef toegang tot uw microfoon

Vul uw naam in en klik op 'Deelnemen aan vergadering'

U bent klaar voor uw gesprek

Veelgestelde vragen

U kunt Microsoft Teams gebruiken op een smartphone of tablet met:

  • iOS (Apple)
  • Android

Ja, dat kan. U neemt automatisch deel als gast. 

Zonder Microsoft Teams kunt u niet Beeldbankieren via uw smartphone of tablet. Tip: u kunt ook Beeldbankieren via uw computer of laptop. Als u Google Chrome, Microsoft Edge of Safari gebruikt als webbrowser, hoeft u Microsoft Teams niet te installeren.

Voor een stabiele videoverbinding raden we u aan om gebruik te maken van een wifinetwerk. Is dit niet mogelijk? Dan kunt u ook via een mobiel 4G-netwerk Beeldbankieren.

Via deze testvergadering kunt u testen of uw camera en microfoon goed werken. Let op: dit is niet het Beeldbankierengesprek. U wordt dus niet door een adviseur opgehaald uit de lobby.

Wanneer u de app voor het eerst opent, wordt u gevraagd toestemming te geven voor het gebruik van audio en video. Kunt u de adviseur niet horen of zien? Probeer dan via de chat in contact te komen met uw adviseur.

Op de starttijd van uw afspraak kijken we of u in de Beeldbankieren-omgeving aanwezig bent. Bent u daar niet? Dan belt de adviseur u op uw telefoonnummer. Tip: controleer uw contactgegevens in de ABN AMRO app of in Internet Bankieren.