Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Mei 2019

Op 18 mei 2019 organiseert Foreign Dentist in samenwerking met alle belangrijke stakeholders, een nieuw evenement, gericht op het delen van kennis, netwerken & inventarisatie voor de internationale tandarts.

Een inspirerende ontmoetingsdag inclusief verzorgde lunch met een interessante inhoud voor beginnende en ervaren tandartsen van buitenlandse afkomst.

Een netwerkdag met innemende sprekers en tientallen netwerkmogelijkheden. U wordt scherp gehouden en uitgedaagd zodat u beter kunt inspelen op de problemen die zich voordoen om als tandarts van buitenlandse afkomst aan het werk te gaan in Nederland. De problematiek van integreren van internationale tandartsen moet worden aangepakt.

Wat gaan wij daaraan doen? En wat kunt u zelf doen?

Meld u aan

Tip