Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

November 2018

Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij de start of overname van een praktijk komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘start of overname tandartspraktijk’. Samen met onze partners, Dentalair, Famed en een accountant lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het start- of overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld én onze partners.

Wanneer: donderdag 8 november 2018
Waar: ABN AMRO, Coolsingel 93, 3012 AE Rotterdam
Hoe laat: 17.30 - 22.30 uur

Aanmelden is niet meer mogelijk omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Steeds meer mensen in de gezondheidszorg bundelen hun krachten. Hierdoor ontstaan geregeld nieuwe gezondheidscentra. Wilt u als zorgverlener meer weten over de modernisering van uw praktijk, de verhuizing naar een gezondheidscentrum of de samenwerking met andere zorgverleners en disciplines? Schrijf u dan nu in voor deze masterclass. Om de vele - vaak complexe - facetten van het gehele realisatietraject te belichten, bundelen ABN AMRO, Sibbing en BbDW de krachten. Wij delen graag onze ervaringen, elk vanuit ons eigen specialisme, om zo compleet mogelijk inhoud te geven aan dit thema.

Wanneer: dinsdag 13 november 2018
Waar: Gezondheidscentrum Rotterdamseweg, Rotterdamseweg 66-72, 3332 AK Zwijndrecht
Hoe laat: 19.00 - 22.30 uur

Meld u aan

Groningers opgelet! Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij de start of overname van een praktijk komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘start of overname tandartspraktijk’. Samen met onze partners, Dentalair, Famed en een accountant lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het start- of overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld én onze partners.

Wanneer: donderdag 15 november 2018
Waar: ABN AMRO, Grote Markt 22, 9712 HV Groningen
Hoe laat: 17.30 - 22.30 uur

Meld u aan

Attentie, Amsterdammers. Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij de start of overname van een praktijk komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘start of overname tandartspraktijk’. Samen met onze partners, Dentalair, Famed en een accountant lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het start- of overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld én onze partners.

Wanneer: donderdag 22 november 2018
Waar: ABN AMRO, Foppingadreef 22, 1102 BS Amsterdam
Hoe laat: 17.30 - 22.30 uur

Aanmelden is niet meer mogelijk omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Met welke veranderingen krijgt u als fysiotherapeut te maken? Misschien weet u dat uw verdienmodel er anders uit gaat zien. Hoe bereidt u zich daar dan op voor? Tijdens deze inspiratiesessie denken we met u mee en presenteren we u nieuwe ideeën.

Wanneer: dinsdag 27 november 2018
Waar: ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
Hoe laat: 17.30 - 21.30 uur

Meld u aan

December 2018

Welke trends en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie kunnen uw verdienmodel beïnvloeden? Welke gevolgen heeft dit voor uw huidige verdienmodel en hoe bereidt u zich daar op voor? Hoe onderscheidend is uw praktijk? Het KNGF en ABN AMRO organiseren samen een bijeenkomst die in het teken staat van veranderende verdienmodellen binnen de fysiotherapie. Samen met onze sprekers inspireren wij u graag om antwoorden op deze en andere vragen te vinden. We sluiten de avond af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s.

Wanneer: donderdag 13 december 2018
Waar: ABN AMRO, Koningskade 30, 2596 AA Den Haag
Hoe laat: 17.30 - 21.30 uur

Meld u aan

Tip