Investeren in vastgoed

Financiering voor verhuur

Wilt u een eerste woning voor verhuur financieren? Of wilt u uw bestaande woning aanhouden voor de verhuur? Dat kan met het Maatwerkkrediet. Met de financieringscheck kunt u een indicatieve berekening maken. Heeft u vragen of wilt u meerdere woningen financieren. Dan helpen onze deskundige adviseurs u graag op weg. 

Welke financiering past bij u?

Woning kopen voor verhuur

Een eerste woning kopen voor de lange termijn verhuur? Misschien is ons Maatwerkkrediet iets voor u. Bereken vast wat u kunt lenen met de financieringscheck.

Woning aanhouden voor verhuur

Financieren kan niet via een reguliere hypotheek. Mogelijk kunt u uw bestaande woninghypotheek herfinancieren in een Maatwerkkrediet. Bereken wat u kunt lenen met de financieringscheck.

Ervaren vastgoed investeerder

Heeft u al twee of meer panden voor de verhuur, wilt u een ander type pand financieren of financieren via uw holding? Dan kan het Maatwerkkrediet iets voor u zijn.
voordelen van verduurzamen van uw huurpand

Woning energiezuinig maken loont

Meer rendement en helemaal klaar zijn voor de toekomst? Uw woning energiezuinig maken betekent:
  • Betere verhuurbaarheid van uw woning 
  • Meer waarde van uw woning
  • Een hogere huurprijs
  • Lagere energiekosten en meer wooncomfort voor uw huurders

Waarom investeren in een woning voor verhuur?

rendement

Meer rendement op uw vermogen

Meer rendement op uw vermogen halen? En in de toekomst misschien een vastgoedportefeuille opbouwen? Lees wat erbij komt kijken, wat de voordelen zijn en waar u rekening mee moet houden. 

Meer over beleggen in vastgoed
huis kopen voor uw kind

Woning kopen voor uw kind

Een woning kopen voor uw (studerende) kind kan een goede investering zijn. Hoeveel kunt u lenen en wat kost het u? En waar moet u aan denken als u een woning voor uw kind koopt? 

Meer over huis kopen voor uw kind
Pensioen aanvullen met een beleggingspand

Uw pensioen aanvullen

Bouwt u geen of weinig pensioen op? Bijvoorbeeld omdat u ondernemer bent? Misschien is een woning voor verhuur iets voor u. Het is een tastbare investering waarmee u mogelijk meer rendement haalt dan op uw spaarrekening. 

Woning verhuren als pensioenaanvulling