Investeren in vastgoed

Financiering op maat

Wilt u een eerste of tweede woning voor verhuur financieren? Dat kan met de Beleggingspand financiering. Voor de meer ervaren vastgoedinvesteerder is er het Maatwerkkrediet. Heeft u vragen of wilt u weten welke financiering het best bij u past? Dan helpen onze deskundige adviseurs u graag op weg. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek: 088-388 97 77.

Welke financiering past bij u?

Woning kopen voor verhuur

Een bestaande woning kopen voor lange termijn verhuur? Misschien is de Beleggingspand Financiering iets voor u. Bereken vast wat u kunt lenen met de Financieringscheck.

Woning aanhouden voor verhuur

Financieren kan niet via een reguliere hypotheek. Mogelijk kunt u herfinancieren in een Beleggingspand Financiering. Bereken wat u kunt lenen met de Financieringscheck.

Ervaren vastgoedinvesteerder

Heeft u al twee panden voor verhuur, wilt u een ander type pand financieren of financieren via uw holding? Dan is Maatwerkkrediet misschien iets voor u. 

 

voordelen van verduurzamen van uw huurpand

Woning energiezuinig maken loont

Meer rendement en helemaal klaar zijn voor de toekomst? Uw woning energiezuinig maken betekent:
  • Betere verhuurbaarheid van uw woning 
  • Meer waarde van uw woning
  • Een hogere huurprijs
  • Lagere energiekosten en meer wooncomfort voor uw huurders

Waarom investeren in een woning voor verhuur?

rendement

Meer rendement op uw vermogen

Meer rendement op uw vermogen halen? En in de toekomst misschien een vastgoedportefeuille opbouwen? Lees wat erbij komt kijken, wat de voordelen zijn en waar u rekening mee moet houden. 

Meer over beleggen in vastgoed
huis kopen voor uw kind

Woning kopen voor uw kind

Een woning kopen voor uw (studerende) kind kan een goede investering zijn. Hoeveel kunt u lenen en wat kost het u? En waar moet u aan denken als u een woning voor uw kind koopt? 

Meer over huis kopen voor uw kind
Pensioen aanvullen met een beleggingspand

Uw pensioen aanvullen

Bouwt u geen of weinig pensioen op? Bijvoorbeeld omdat u ondernemer bent? Misschien is een woning voor verhuur iets voor u. Het is een tastbare investering waarmee u mogelijk meer rendement haalt dan op uw spaarrekening. 

Woning verhuren als pensioenaanvulling