autofinanciering

Auto financieren

Geld lenen voor een auto

Autofinanciering

Vaste rente vanaf
5,0%
  • Het geld in één keer op uw rekening 
  • Vaste looptijd en vast bedrag per maand 
  • Extra aflossen kost niets extra

Auto financieren met vaste maandlasten

Als u wilt lenen voor een grote aankoop, zoals een auto, is een Persoonlijke Lening het meest handig. U krijgt het leenbedrag in één keer op uw rekening, zodat u direct tot aanschaf over kunt gaan. Uiteraard weet u vooraf wat uw maandlasten én de looptijd van de lening worden. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zonder zorgen op weg.

In 3 stappen uw auto financieren

ABN AMRO
Offerte voor een autofinanciering ontvangen
uw geld als de autolening akkoord is
ABN AMRO

1. Bereken uw autolening

Ontdek in 2 minuten hoeveel u kunt lenen voor een auto en hoeveel u dat elke maand kost .

Offerte voor een autofinanciering ontvangen

2. Offerte aanvragen

U krijgt een vrijblijvende offerte (30 dagen bedenktijd) voor een autofinanciering. We bespreken samen de voorwaarden.

uw geld als de autolening akkoord is

3. Aanvraag akkoord?

Ondertekende offerte en documenten in orde? Dan storten we het geld van uw autolening zo snel mogelijk op uw rekening. 

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Goede leenvoorwaarden

Scherpe rente en meer terugbetalen kost u niets extra. Lees de voorwaarden.

8,7 voor leengemak

Klanten geven onze leningen een 8,7 voor gemak op Independer.nl .

Persoonlijk contact

Vragen over lenen? Neem contact met ons op

advies autofinanciering

Vragen over een autofinanciering?

Wilt u hulp bij de aanvraag van een autolening? Of heeft u nog vragen en wilt u advies? Onze medewerkers van de Leendesk helpen u gratis en vrijblijvend. Dat kan telefonisch of via Beeldbankieren.

Een nieuwe of tweedehands auto?

Als u een auto koopt, is het belangrijk dat u een verstandige keuze maakt. Gaat u voor nieuw of tweedehands? Wordt het de dealer of een particulier? En hoe gaat u uw aanwinst betalen? Lees de tips voor het kopen van een auto.

Vraag een autoverzekering aan

Auto uitgezocht? Onze autoverzekering is nu nóg uitgebreider en flexibeler. Vraag ‘m eenvoudig online aan.

Veelgestelde vragen over de autolening

Ja, ook als u geen klant bent bij ABN AMRO, kunt u een lening aanvragen. Regel het makkelijk online. Als we uw identiteitsbewijs moeten controleren, komen we gewoon bij u langs. Lees hoe het werkt.

Hoeveel u maximaal kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld van uw inkomen, woonsituatie en gezinssituatie.  Als u geld leent, betaalt u elke maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Tijdens de gehele looptijd staat de rente vast. Wilt u extra aflossen? Dat kan altijd, zonder extra kosten.  Bereken uw autolening .

Het rentepercentage hangt af van het bedrag dat u leent en uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld hoeveel u verdient en of u in een koop- of huurhuis woont. Bekijk de actuele leenrente.

U kunt een autofinanciering aanvragen als u:

  • tussen de 21 en 68 jaar bent
  • voldoende inkomen heeft
  • in Nederland woont.
  • Bank: u krijgt het geld in één keer op uw rekening. De auto is na aankoop direct van u. 
  • Dealer: vaak koopt u de auto op afbetaling, waarbij u het aankoopbedrag in delen betaalt. De auto is pas echt van u als u de lening helemaal heeft afbetaald.
  • Private lease: u betaalt maandelijks voor het gebruik van de auto, vaak inclusief verzekeringen, onderhoud en reparaties. De auto blijft eigendom van de aanbieder. Ook na betaling van de laatste termijn. 

Ja, het maakt niet uit of de auto nieuw of tweedehands is. U krijgt het geld in één keer op uw rekening. Bekijk hoeveel u kunt lenen.

Ja, dan kunt u bij ons ook online een privé-lening aanvragen. Hiervoor bekijken we uw jaarcijfers en opgaven Inkomstenbelasting van de laatste 2 jaar. Meer over privé-leningen voor ondernemers.

In Nederland bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten als u in het bezit bent van een auto. Ook als u niet rijdt in de auto is een autoverzekering verplicht. Met elke dekking van de autoverzekering kunt u de weg op. U bepaalt zelf hoe uitgebreid de dekking is. Het is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA-dekking te hebben. Deze dekking vergoedt schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen. Als u ook verzekerd wilt zijn voor schade aan uw eigen auto kunt u kiezen voor WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco.

Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening

Deze tabel is slechts een voorbeeld met de meest voorkomende (en laagste) rentepercentages. Afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie en de hoogte van uw lening (het kredietbedrag) is de rente die u betaalt voor uw lening anders. Bij ABN AMRO kan het rentepercentage daarom variëren van 5,0% tot maximaal 10%. Bekijk de verschillende rentetarieven voor de Persoonlijke Lening.

Kredietbedrag Maandbedrag Vaste debetrente/ Jaarlijks kostenpercentage Looptijd Totale prijs krediet
€ 10.000 € 194,35 6,4% 60 maanden € 11.661
€ 15.000 € 284,93 5,4% 60 maanden € 17.096
€ 25.000 € 472,70 5,2% 60 maanden € 28.362
€ 50.000 € 943,21 5,1% 60 maanden € 56.592

De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal 12 maanden en maximaal 144 maanden. Het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) geeft alle  kosten van het krediet weer. Behalve de rente worden er geen extra kosten in rekening gebracht.