Wijzig uw pincode bij een geldautomaat

Kies uw wearable

Bekijk hieronder welke wearables we aan uw rekening kunnen koppelen.
 
  • Makkelijk te koppelen aan uw betaalrekening

  • Geen portemonnee meer nodig

  • Veilig en betrouwbaar contactloos betalen

Geschikte wearables

Garmin

Garmin smartwatches zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen, activiteit of stijl. Garmin Pay, de betaalfunctie, is al op veel smartwatches beschikbaar. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Zorg dat u uw wearable update vóór de vervaldatum van de digitale betaalpas.

K-ring

De ringen zijn waterdicht, gemaakt van zirconia keramiek en te verkrijgen in zwart en wit met diverse kleuren aan de binnenkant. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Laat uw digitale betaalpas vóór de vervaldatum vernieuwen door K-ring (mogelijk tegen betaling). Let op: prijzen op de website van K-ring zijn in Engelse Ponden.

LAKS Pay

Bij LAKS Pay vindt u meer dan 250 verschillende wearables. LAKS Pay heeft ringen, horloges, sleutelhangers, armbanden en horlogebanden voor bijna alle merken horloges. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Laat uw digitale betaalpas vóór de vervaldatum vernieuwen door LAKS Pay (mogelijk tegen betaling).

Mondaine

Bij Mondaine kunt u dames- en herenhorloges met betaalfunctie bestellen. Het Swiss Made horlogemerk is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Laat uw digitale betaalpas vóór de vervaldatum vernieuwen door Mondaine (mogelijk tegen betaling).

Olympic

De nieuwe dames- en herenhorloges van Olympic met betaalfunctie bevatten materialen als stainless steel en leer en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Laat uw digitale betaalpas vóór de vervaldatum vernieuwen door Olympic (mogelijk tegen betaling).

Fitbit Pay

Fitbit helpt u om een gezonder leven te leiden door uw dagelijkse activiteiten, slaap, voeding en gewicht bij te houden. Een aantal van de Fitbit producten zijn voorzien van een betaalfunctie (Fitbit Pay). De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Zorg dat u uw wearable update vóór de vervaldatum van de digitale betaalpas.

SwatchPAY!

Bij Swatch kunt u kiezen uit zes verschillende SwatchPAY! modellen. Net als alle andere Swatch-modellen is het SwatchPAY! horloge waterbestendig en 100% Swiss Made. De digitale betaalpas op de wearable heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Zorg dat u uw wearable update vóór de vervaldatum van de digitale betaalpas.