Met welke wearable betaalt u straks contactloos?

Bent u een ABN AMRO klant boven de 16 jaar met een betaalpas en Internet- of Mobiel Bankieren? Dan kunt u nu ook contactloos betalen met een wearable. Bekijk hieronder de wearables die we aan uw betaalrekening kunnen koppelen. Deze wearables voldoen aan de certificering eisen van Mastercard voor betrouwbare en veilige betalingen.

Koop uw wearable

Garmin

Garmin smartwatches zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen, activiteit of stijl. Garmin Pay, de betaalfunctie, is al op veel smartwatches beschikbaar.

K-ring

De ringen zijn waterdicht, gemaakt van zirconia keramiek en te verkrijgen in zwart en wit met diverse kleuren aan de binnenkant. Let op: prijzen op de website van K-ring zijn in Engelse Ponden

LAKS Pay

Bij LAKS Pay vindt u meer dan 80 verschillende wearables. LAKS Pay heeft ringen, horloges, sleutelhangers, armbanden en horlogebanden voor bijna alle merken horloges.

SwatchPAY!

SwatchPAY!

Bij Swatch kunt u kiezen uit zes verschillende SwatchPAY! modellen. Net als alle andere Swatch-modellen is het SwatchPAY! horloge waterbestendig en 100% Swiss Made.

Mondaine

Bij Mondaine kunt u dames- en herenhorloges met betaalfunctie bestellen. Het Swiss Made horlogemerk is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen.

Olympic

De nieuwe dames- en herenhorloges van Olympic met betaalfunctie bevatten materialen als stainless steel en leer en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Fitbit Pay

Fitbit helpt u om een gezonder leven te leiden door uw dagelijkse activiteiten, slaap, voeding en gewicht bij te houden. Een aantal van de Fitbit producten zijn voorzien van een betaalfunctie (Fitbit Pay).

We zijn aan het begin van 2018 gestart met een test waar 500 klanten betalen met wearables. Wel 78 procent van deze pilot deelnemers kiest de wearable als favoriete betaalmiddel. Bekijk hieronder de reacties van de pilot deelnemers.
Betalen met een LAKS wearable
Ik heb deze ring nu een aantal weken en ik wil nu al niet meer zonder. Het voelt echt als de toekomst van betalen.
Betalen met een LAKS wearable
Super eenvoudig, je vergeet nooit je portemonnee. Je hebt altijd je handen vrij bij de kassa, dat was wel even wennen, net alsof je iets bent vergeten, maar toch voelt het goed.