Kies uw wearable

Bekijk hieronder welke wearables we aan uw rekening kunnen koppelen.
 
  • Makkelijk te koppelen aan uw betaalrekening

  • Geen portemonnee meer nodig

  • Veilig en betrouwbaar contactloos betalen

Geschikte wearables

Garmin

Garmin smartwatches zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen, activiteit of stijl. Garmin Pay, de betaalfunctie, is al op veel smartwatches beschikbaar.

K-ring

De ringen zijn waterdicht, gemaakt van zirconia keramiek en te verkrijgen in zwart en wit met diverse kleuren aan de binnenkant. Let op: prijzen op de website van K-ring zijn in Engelse Ponden

LAKS Pay

Bij LAKS Pay vindt u meer dan 250 verschillende wearables. LAKS Pay heeft ringen, horloges, sleutelhangers, armbanden en horlogebanden voor bijna alle merken horloges.

Mondaine

Bij Mondaine kunt u dames- en herenhorloges met betaalfunctie bestellen. Het Swiss Made horlogemerk is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen.

Olympic

De nieuwe dames- en herenhorloges van Olympic met betaalfunctie bevatten materialen als stainless steel en leer en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Fitbit Pay

Fitbit helpt u om een gezonder leven te leiden door uw dagelijkse activiteiten, slaap, voeding en gewicht bij te houden. Een aantal van de Fitbit producten zijn voorzien van een betaalfunctie (Fitbit Pay).

SwatchPAY!

Bij Swatch kunt u kiezen uit zes verschillende SwatchPAY! modellen. Net als alle andere Swatch-modellen is het SwatchPAY! horloge waterbestendig en 100% Swiss Made.