Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Tarieven betalingsverkeer

Alle tarieven in 1 overzicht

Wilt u weten wat u per maand betaalt voor uw betaalpakket? Of bent u benieuwd wat het kost als u geld overmaakt naar het buitenland? Bekijk alle tarieven hieronder.

 
 

Dagelijkse bankzaken

Bekijk wat u betaalt voor dagelijkse bankzaken zoals een betaalpakket, creditcard of betaalpas.

Vergoedingen betaaldiensten

Bekijk wat de vergoedingen zijn voor het gebruik van de belangrijkste diensten die gekoppeld zijn aan uw betaalrekening.

Geld opnemen en storten

Contant geld opnemen via een automaat in Nederland? Of juist contant geld op uw rekening laten storten? Bekijk alle kosten op een rij.

Buitenlands geld

Pinnen en contant geld opnemen in het buitenland kost geld. Bekijk de tarieven voor buitenlands geld.

Geld overmaken en ontvangen

Maakt u geld over naar binnen- of buitenland? Of ontvangt u geld vanuit het buitenland? Bekijk van tevoren wat u betaalt.

Woont u in het buitenland?

Woont u in een ander land dan Nederland of in een bijzondere gemeente (Bonaire, Saba en Sint Eustatius) en heeft u een betaalrekening of een betaalpakket? Dan betaalt u een opslag per maand bovenop de kosten van uw particuliere betaalrekening of betaalpakket. De hoogte van de opslag is afhankelijk van het risicoprofiel van het land waarin u woont. We maken onderscheid tussen 3 categorieën. 

 

Tarief (opslag)
Categorie 1 € 2 per maand, per betaalrekening
Categorie 2 € 8 per maand, per betaalrekening
Categorie 3 € 15 per maand, per betaalrekening

Voor klanten die niet in Nederland of in een bijzondere gemeente (BES eilanden) wonen, zijn de kosten die we als bank maken gemiddeld hoger. Een deel van deze kosten brengen we in rekening. De opslag wordt maandelijks tegelijk met de kosten van uw betaalproducten afgeschreven. Meer informatie vindt u op abnamro.nl/buitenland . Voor een overzicht van landen, categorieën en bijbehorende opslagen, bekijk het  landenoverzicht .