Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vervangende Visa Card

 

Is uw Visa Card gestolen of beschadigd?

U kunt geen ABN AMRO meer aanvragen. Heeft u al een ABN AMRO Visa Card of Dan kunt u een vervangende Visa Card of Visa Gold Card aanvragen.

Heeft u uw vervangende Visa Card ontvangen?

Als u uw vervangende creditcard ontvangt, zet u uw handtekening erop met een balpen. Ook activeert u de creditcard. Daarna kunt u de creditcard gebruiken.

Veelgestelde vragen

Op de voorkant van uw ABN AMRO creditcard staat de vervaldatum. Deze staat onder de woorden 'Valid thru'. U ziet daar twee getallen staan, bijvoorbeeld "10/27". Dat betekent dat uw ABN AMRO creditcard geldig is tot en met 31 oktober 2027.
De CVV-code is een code voor veilig creditcardgebruik. Deze afkorting staat voor Card Verification Value (of Card Verification Code). Deze 3-cijferige code staat op de achterkant van uw ABN AMRO creditcard, naast de handtekeningstrip. Met de CVV-code wordt het risico op fraude kleiner bij online transacties.

Visa Secure (voorheen Verified by Visa) werkt op de volgende manier:

  • U koopt iets op internet
  • U voert uw persoonlijke gegevens in
  • U bevestigt uw aankoop
  • De webshop vraagt wat uw Visa Secure-wachtwoord is. Het wachtwoord is een extra beveiliging bij betalingen op internet. Zo is de kans op fraude met uw ABN AMRO creditcard op internet nog kleiner.