Naar de navigatie Naar de inhoud

Vervangende Visa Card

Is uw Visa Card gestolen of beschadigd?

U kunt de ABN AMRO Visa Card alleen nog krijgen als vervangende creditcard. Heeft u uw Visa Card of uw Visa Gold Card verloren of is deze beschadigd? Vraag dan een vervangende creditcard aan.

Vervangende Visa Card aanvragen

 

Uw vervangende Visa Card ontvangen?

U kunt uw vervangende Visa Card gebruiken zodra u deze heeft geactiveerd. U vindt de informatie op de pagina Uw creditcard gebruiken. Als u de creditcard heeft, zet u dan uw handtekening erop met een balpen.

Uw ABN AMRO creditcard gebruiken

Veelgestelde vragen

 • Tot wanneer is mijn creditcard geldig?

  Op de voorkant van uw ABN AMRO creditcard staat de vervaldatum. Deze staat onder de woorden 'Valid thru'. U ziet daar twee getallen staan, bijvoorbeeld "10/16". Dat betekent dat uw ABN AMRO creditcard geldig is tot en met 31 oktober 2016.

 • Waar vind ik de CVV-code?

  De CVV-code is een code voor veilig creditcardgebruik. Deze afkorting staat voor Card Verification Value (of Card Verification Code). Deze 3-cijferige code staat op de achterkant van uw ABN AMRO creditcard, naast de handtekeningstrip. Met de CVV-code wordt het risico op fraude kleiner bij transacties per postorder, telefoon of internet.

 • Wat is Verified by Visa?

  Verified by Visa werkt op de volgende manier:

  • U koopt iets op internet

  • U voert uw persoonlijke gegevens in

  • U bevestigt uw aankoop

  • De internetwinkelier vraagt wat uw Verified by Visa-wachtwoord is.

  Het wachtwoord is een extra beveiliging bij betalingen op internet. Zo is de kans op fraude met uw ABN AMRO creditcard op internet nog kleiner.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.