Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man koopt een ijsje

Betalen met uw creditcard

Veilig en makkelijk

Overal en altijd veilig betalen? Met een creditcard is dit geen probleem. Online, in de winkel of in het buitenland.
 

Online shoppen

Met deze gegevens is uw aankoop zo gedaan:

 1. Creditcardnummer (16 cijfers op de voorkant van de creditcard)
 2. Vervaldatum (de datum die op uw creditcard staat)
 3. De 3 cijfers achterop uw creditcard (bij Visa de CVV-code, bij Mastercard de CVC-code)
 4. Extra controle met 3D Secure via app of met uw wachtwoord

3D Secure: extra controle bij online betalingen

Als u online betaalt, krijgt u regelmatig de vraag om een betaling goed te keuren. Dit is een extra controle om te bepalen of u de eigenaar van de creditcard bent.

3D Secure via app of met een wachtwoord met sms-code

3D Secure controle kan worden gedaan via de ICS app of met een wachtwoord met sms-code. Bij Mastercard noemen ze dit 'Mastercard ID Check'. Bij Visa is dit 'Visa Secure'. Zo is uw betaling extra veilig. Zo kunt u een opdracht goedkeuren:

 1. Met de ICS app voor ABN AMRO creditcards via 'Opdracht goedkeuren'. Dit kan met uw toegangscode of uw biometrische gegevens (vingerafdruk of gezichtsherkenning).
 2. Met uw 3D Secure wachtwoord.

3D Secure wachtwoord aanmaken

Maak tijdens een online betaling een 3D Secure wachtwoord aan met verificatiecode via sms. Dit wachtwoord kunt u daarna ook bij andere websites gebruiken. Bent u uw wachtwoord vergeten? Wijzig uw wachtwoord dan tijdens de online betaling.

Hoe controleert u of een website beveiligd is?

 1. Klik in het betaalscherm met de logo's van MasterCard op uw rechtermuisknop.
 2. Selecteer 'eigenschappen'.
 3. Controleer of bij het adres de servernaam '3dsecure.icscards.nl' is ingevuld.
 4. Klik nog een keer in het scherm op uw rechtermuisknop.
 5. Selecteer 'certificaat'.
 6. Controleer bij 'verleend door' of het beveiligingscertificaat is uitgegeven door VeriSign voor International Card Services B.V.

In winkels en restaurants

Betalen in winkels of restaurants? Doe het simpel met een pincode, net als met uw betaalpas. En uw pincode, die kiest u gewoon zelf. Contactloos betalen kan ook. De instellingen van de betaalautomaat in de winkel bepalen het bedrag dat u contactloos kunt betalen. Dit kan binnen Europa tot maximaal € 50 per transactie.

Betalen in het buitenland

Als u betaalt of geld opneemt buiten Europa rekenen wij het bedrag om naar euro's. We gebruiken hiervoor de wisselkoers die Visa en Mastercard ook gebruiken. Deze koers verandert elke dag. Daarnaast betaalt u een koersopslag: een tarief voor het inwisselen van de valuta. De kosten vindt u later terug in Creditcard Online.

Uw creditcarduitgaven betalen

Elke maand ontvangt u een overzicht van uw creditcarduitgaven. Bekijk uw overzicht en betaal het openstaande bedrag terug binnen 21 dagen. Zo kost het u niets extra.

Maak het openstaande bedrag zelf over of kies voor het gemak van een automatische incasso. Zo heeft u er geen omkijken naar en betaalt u altijd op tijd. Na het toesturen van uw maandoverzicht wordt het openstaande bedrag dan in 1 keer afgeschreven.

Ook interessant voor u

ABN AMRO Credit Card

Veilig en makkelijk betalen: dát is het voordeel van een ABN AMRO Credit Card. Online, in de winkel of in het buitenland.

Doorlopende Reisverzekering

 • Voor al uw vakanties 
 • Zelf flexibel samenstellen 
 • Noodgeval? We zijn 24/7 bereikbaar

ABN AMRO Gold Card

De ABN AMRO Gold Card biedt nét wat meer extra's dan de creditcard. Zo zijn bijvoorbeeld vrijwel alle aankopen 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.