Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Stel loopt buiten in het bos

Van dromen naar doen – Actievoorwaarden

Let op: deze actie is afgelopen

Beleg nu 3 maanden op rij minimaal € 150 in een beleggingsfonds naar keuze en ontvang € 50 bonus! Beleggen doet u met geld dat u over heeft. Houd een buffer aan voor onvoorziene uitgaven.

Let op: deze actie is afgelopen.

 

Voor wie geldt de actie?

Deze actie geldt voor klanten die nog niet bij ons beleggen. U kunt in aanmerking komen voor een € 50 bonus als u voldoet aan de volgende criteria:

 • U opent voor het eerst een beleggingsrekening bij ons in de actieperiode (2 oktober 2023 tot en met 31 december 2023).
 • U stelt 3 keer een periodieke inleg in van € 150 (totaal € 450) in de actieperiode (2 oktober 2023 tot en met 31 december 2023).

Op welke producten is de actie van toepassing?

Wat houdt de actie in?

Beleg via Internet Bankieren of de ABN AMRO app, door een periodieke inleg in te stellen, ten minste 3 opeenvolgende maanden minimaal € 150 per maand in één beleggingsfonds naar keuze. Dit doet u via uw nieuw geopende beleggersrekening.

U ontvangt in de vierde maand € 50 bonus op uw gekoppelde bankrekening als u het totale bedrag van uw periodieke inleg, minimaal € 450 (3 maanden inleg x € 150), in het gekozen beleggingsfonds laat staan.

U hoeft zich niet aan te melden voor de actie. Wanneer u aan de actievoorwaarden heeft voldaan, krijgt u de € 50 bonus automatisch op uw gekoppelde bankrekening gestort. De actie loopt vanaf 2 oktober 2023 tot en met 31 december 2023. De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 2 januari 2024.

Let op! Beleggen kent risico's. U kunt een deel van uw inleg verliezen.

Hoe werkt het?

 1. Open een ABN AMRO Begeleid Beleggen, Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.
 2. Stel via Internet Bankieren uw periodieke inleg van minimaal € 150 per maand in voor minimaal 3 maanden in het gekozen beleggingsfonds. Meer informatie over periodiek beleggen leest u hier.
 3. De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 2 januari 2024.
 4. Zorg ervoor dat u voor minimaal 3 maanden voldoende saldo op uw gekoppelde bankrekening heeft staan, zodat de periodieke inleg kan worden afgeschreven.
 5. U mag tijdens deze eerste 3 maanden uw uitgevoerde periodieke inleg niet onttrekken.
 6. In de vierde maand krijgt u dan de € 50 bonus op uw gekoppelde bankrekening gestort.

Wanneer wordt de bonus uitgekeerd?

Voorbeeld: Start 10 november 

U stelt uw periodieke inleg in met als startdatum 10 november 2023. De 3 maandelijkse periodieke beleggingen zullen dan op 10 november, 10 december en 10 januari worden uitgevoerd. Het totaalbedrag van de 3 maandelijkse periodieke beleggingen, dus minimaal € 450, laat u gedurende deze 3 maanden in het gekozen beleggingsfonds staan. Uw bonus van € 50 ontvangt u dan in februari.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op onze website. Op de site leest u ook wat de klachtenprocedure is.

Wat is verder belangrijk om te weten?

 • Per persoon kan er in totaal maximaal € 50 aan bonus ontvangen worden. U ontvangt dus nooit meer dan € 50 per persoon.
 • Zorg ervoor dat u voor minimaal 3 maanden voldoende saldo op uw gekoppelde bankrekening heeft staan, zodat de periodieke inleg kan worden afgeschreven. Als in de eerste 3 maanden een periodieke inleg niet succesvol is, vervalt uw deelname aan de actie.
 • Met een gezamenlijke rekening kunt u ook aan de actie meedoen.
 • U kunt niet meedoen aan de actie met zowel uw persoonlijke als uw gezamenlijke beleggingsrekening.
 • Private banking-klanten van ABN AMRO MeesPierson en klanten die zakelijk beleggen, kunnen niet meedoen aan de actie.
 • Zodra u zich aanmeldt voor Proefbeleggen, voldoet u niet meer aan de actievoorwaarden van de najaarsbonus.
 • In de vierde maand na uw eerste maandelijkse periodieke inleg zal de bonus van € 50 op uw betaalrekening, die gekoppeld is aan uw beleggingsrekening, worden gestort.
 • Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.
 • ABN AMRO Bank N.V. kan de actievoorwaarden tussentijds wijzigen en de actie op elk moment stoppen of verlengen. In dat geval komt een gewijzigde versie van de actievoorwaarden, voorzien van een datum, op abnamro.nl.
 • Deelname aan het actieaanbod beleggen staat open voor alle natuurlijke personen die voldoen aan de voorwaarden die horen bij beleggen.
 • Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden. Lees meer over de kosten van beleggen.
 • De actie is een initiatief van ABN AMRO Bank N.V. gevestigd te Amsterdam.
 • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.