Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Zo stelt u periodiek beleggen in

Op uw Zelf Beleggen rekening

Periodiek beleggen in 3 stappen

Als belegger bij ABN AMRO stelt u periodiek beleggen eenvoudig in. Hieronder ziet u de stappen voor Zelf Beleggen Basis en Plus. Heeft u een Begeleid Beleggen rekening? Lees dan hier hoe u een (periodieke) order opgeeft.

ABN AMRO
ABN AMRO

Ga naar uw rekeningoverzicht

Log in met Internet Bankieren of op de ABN AMRO App. Klik op uw Zelf Beleggen Basis of Plus rekening. Klik in uw portefeuille-overzicht op 'Nieuwe order'. Kies in het menu bovenaan voor ‘Beleggingsfondsen’.

Zoek op de naam of ISIN-code van het fonds of scrol door de lijst. Klik op het gewenste beleggingsfonds. Gebruik de tabs om te filteren. Bij fondsdetails ziet u de koers van het laatste afslagmoment (slotkoers) en de koersinformatie. Als u een fonds heeft geselecteerd, klikt u op 'Kopen'.

ABN AMRO
ABN AMRO

Periodieke order instellen

Bovenaan ziet u de huidige koers van het beleggingsfonds, het volgende afslagmoment en de uitvoeringsdatum van uw order. Lees altijd de essentiële beleggingsinformatie van een beleggingsfonds onder 'Koersinformatie'. Kies op welke beleggingsrekening u de fondsen wil kopen en via welke tegenrekening (afrekennummer) u deze fondsen betaalt.

Kies vervolgens voor ‘Periodieke order’. Bepaal welk bedrag u inlegt en met welke frequentie. Kies de startdatum en eventueel de einddatum van de order. Een periodieke order kunt u altijd nog aanpassen of stopzetten. Controleer de ordersamenvatting goed. Klik linksboven op ‘Terug’ voor wijzigingen. Klik op ‘Volgende’ om de order te plaatsen.

ABN AMRO
ABN AMRO

Periodieke order bevestigen

U bevestigt de kooporder met de QR-code via de ABN AMRO app of met uw e.dentifier. Daarna komt u terug in het portefeuilleoverzicht. Uw order ziet u nog niet direct terug, omdat deze nog verwerkt moet worden op de uitvoeringsdatum. Klik op ‘Orderstatus’ om te zien wat de status van uw order is.

Veelgestelde vragen

Wilt u de kenmerken en prestaties van beleggingsfondsen bekijken en vergelijken? Maak dan gebruik van de fondsselector.

Naar de fondsselector >

Beleggingsfondsen hebben een dagelijks ‘afslagmoment’. Een order die u vóór het afslagmoment doet, wordt diezelfde dag aan de fondsbeheerder doorgegeven. Een order na het afslagmoment schuift door naar de volgende beursdag. Uw order wordt meestal 2 of 3 beursdagen na het afslagmoment door de fondsbeheerder uitgevoerd.

De prijs van het beleggingsfonds wordt op de uitvoeringsdag van uw order bepaald.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde vragen over Beleggen.

Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de Veelgestelde vragen over beleggen.
Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.