Naar de navigatie Naar de inhoud

Wijziging dienstverlening Beleggen met advies

Keuze uit een topselectie Beleggingsfondsen en persoonlijk advies

We wijzigen onze beleggingsdienstverlening. De ondergrens voor beleggen met advies komt te liggen bij portefeuilles van € 500.000,-. Belegt u bij ons in advies onder deze grens? Dan zullen wij in een persoonlijk gesprek de alternatieven met u bespreken.

 

De alternatieven waar u uit kunt kiezen als uw beleggingsportefeuille kleiner is dan € 500.000,-

Daarnaast start binnenkort een pilot over het beleggen in thema’s. U wordt de komende tijd over de wijzigingen geïnformeerd.

 

Waarom veranderen we onze dienstverlening?

Sinds enige jaren zien we een verschuiving van beleggers die advies krijgen naar Vermogensbeheer en Zelf Beleggen. Ook nieuwe beleggers kiezen steeds minder voor advies.

Veel beleggers met advies nemen ons advies één-op-één over waardoor het passender is over te gaan op Vermogensbeheer. In deze beleggingsvorm worden de wijzigingen in het beleggingsbeleid direct doorgevoerd in de portefeuille van de belegger. Daarmee zijn deze portefeuilles altijd up to date binnen de gegeven marktomstandigheden. 

Wilt u zelf aan het stuur blijven? Dan kunt u overstappen naar Zelf Beleggen of Begeleid Beleggen. Het spreekt vanzelf dat wij u daarbij volledig ontzorgen.

 

Alternatieven voor beleggen met advies

Alternatieven om aan uw veranderende behoeften gehoor te geven, zijn er dus in Vermogensbeheer, Begeleid Beleggen en, mocht u dat willen, Zelf Beleggen. 

Binnen Begeleid Beleggen wordt u ondersteund in de keuze uit zes Profielfondsen en heeft u altijd online inzicht in de ontwikkeling van uw vermogen richting haar doel. De komende periode zullen we steeds verdere invulling geven aan het online begeleiden van de belegger. 

En om beleggen dichter bij uw belevingswereld te brengen, starten we binnenkort ook een pilot op het gebied van het beleggen in thema’s. Via een app kunnen beleggers eenvoudig thema’s selecteren en vervolgens informatie vinden over die thema’s en hierin investeren. Uiteraard zullen ook aansprekende thema's als duurzaam- en impact beleggen hier onderdeel vanuit maken.

 

Wanneer is deze aanpassing voor u belangrijk?

Deze aanpassing in onze beleggingsdienstverlening is belangrijk voor u als u een beleggingsportefeuille in advies heeft die kleiner is dan € 500.000,-. Is dat voor u het geval? Dan benaderen we u persoonlijk. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw adviseur.