ABN AMRO wint vier prijzen bij de Gouden Stier

 

Beleggingsinstelling van het jaar, maar ook nog eens Broker van het jaar, Beste Keuze Mixfondsenrange en Beste Keuze Private Bank

Elk jaar worden de IEX Gouden Stieren uitgereikt. Beleggingsinstellingen kunnen in diverse categorieën bekroond worden. Dit jaar won ABN AMRO maar liefst vier prijzen. We ontvingen net als in 2018 de publieksprijs voor beste beleggingsinstelling en we werden Broker van het jaar voor onze Zelf Beleggen producten. Voor onze Profielfondsen kregen we opnieuw het predicaat Beste Keuze in de Mixfondsenrange. ABN AMRO MeesPierson kreeg het predicaat Beste Keuze Private Bank.

Twee keer winnaar...

 
Broker van het jaar 2019

Broker van het jaar


Met onze Zelf Beleggen producten hebben we de prijs voor 'Broker van het jaar' in de wacht gesleept.

Met Zelf Beleggen Basis heeft u toegang tot aandelen en ETF’s op Nederlandse en internationale beurzen en keuze uit ruim 200 beleggingsfondsen, die u kunt kopen en verkopen zonder transactiekosten. Met Zelf Beleggen Plus is uw keuze nog ruimer en kunt met u ons professionele platform Mijn Dealingroom 24/7 orders opgeven.

Publieksprijs 2019

Beleggingsinstelling van het jaar


Beleggers konden online stemmen op tien kandidaten. Deze lijst van kandidaten was door de IEX Gouden Stier-redactie opgesteld op basis van criteria als marktaandeel, publieke zichtbaarheid, succesvolle innovatie of vertoonde groei.

Uit deze 10 koos het publiek ABN AMRO als beste beleggingsinstelling van het jaar. Bedankt als u op ons gestemd heeft!

En twee keer Beste Keuze

 
Mixfondsenrange 2019

Beste Keuze 2019 Mixfondsenrange


De ABN AMRO Profielfondsen van onze beleggingsvorm Begeleid Beleggen zijn in 2019 weer ‘Beste Keuze’ in de categorie Mixfondsenrange.

Beste Keuze Private Bank

Beste Keuze 2019 Private Bank


ABN AMRO MeesPierson is in 2019 'Beste keuze' als u een private bank zoekt. De private banks zijn beoordeeld op vier criteria: organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobereidheid.

 

Bekijk waarom ABN AMRO heeft gewonnen

IEX Gouden Stier - Interview

En in 2020?

Voor de Gouden Stier Publieksprijs kon door elke particuliere belegger gestemd worden. We zijn er trots op dat we de meeste stemmen hebben gekregen. We blijven hard werken om onze klanten optimaal van dienst te zijn met onderscheidende beleggingsvormen. Zo staan we volgend jaar hopelijk weer op de shortlist!

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed u hiervan bewust te zijn.