Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Gouden Stier logo met zwarte achtergrond

ABN AMRO opnieuw bekroond tot Beleggingsinstelling van het jaar

 

ABN AMRO wint publieksprijs 'Beleggingsinstelling van het jaar' bij Gouden Stier Awards 2022

Elk jaar worden de IEX Gouden Stieren uitgereikt. Beleggingsinstellingen kunnen in diverse categorieën bekroond worden. Dit jaar won ABN AMRO voor het vijfde jaar op rij de titel 'Beleggingsinstelling van het jaar'.

2022 was een dynamisch jaar op de beurs, waardoor we volop hebben ingezet op het extra ontzorgen van onze klanten met onze digitale gemaksoplossingen. Het bieden van een goede online beleggingservaring is een speerpunt in onze dienstverlening. Het winnen van De Gouden Stier Publieksprijs geeft ons extra motivatie om op deze weg door te gaan en het dit jaar nog beter te doen voor onze klanten. Bedankt voor uw stem! - Linda de Leur, Manager E-commerce & Engagement Beleggen

 

We zijn trots dat het publiek onze inspanningen opnieuw met deze award heeft beloond en bedanken iedereen voor het stemmen! Ook in de afgelopen jaren viel ABN AMRO in de prijzen met meerdere Gouden Stier Awards. 

Awards

 
IEX Gouden stier logo

Beleggingsinstelling van het jaar 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022


Beleggers stemmen ieder jaar online op tien kandidaten. Deze lijst van kandidaten wordt door de IEX Gouden Stier-redactie opgesteld op basis van criteria als marktaandeel, publieke zichtbaarheid, succesvolle innovatie of vertoonde groei.

Uit deze 10 koos het publiek ABN AMRO diverse keren als beste beleggingsinstelling van het jaar. Bedankt als u op ons gestemd heeft!

IEX Gouden Stier beste keuze broker 2020

Broker van het jaar 2018, 2019 en 2020


Met onze Zelf Beleggen producten hebben we drie jaar op rij de prijs voor 'Broker van het jaar' in de wacht gesleept.

Met Zelf Beleggen Basis heeft u toegang tot aandelen en ETF’s op Nederlandse en internationale beurzen en keuze uit ruim 200 beleggingsfondsen, die u kunt kopen en verkopen zonder transactiekosten. Met Zelf Beleggen Plus is uw keuze nog ruimer en kunt met u ons professionele platform Mijn Dealingroom 24/7 orders opgeven.

Beste keuze

 
IEX Gouden stier Beste keuze Mixfondsenrange 2019

Beste Keuze 2019 Mixfondsenrange


De ABN AMRO Profielfondsen van onze beleggingsvorm Begeleid Beleggen waren in 2019 ‘Beste Keuze’ in de categorie Mixfondsenrange.

IEX Gouden Stier beste keuze Private Bank 2019

Beste Keuze 2019, 2020 en 2021 Private Bank


ABN AMRO MeesPierson verdiende in 2019, 2020 en 2021 de award 'Beste keuze' in de categorie private banking. De private banks zijn beoordeeld op vier criteria: organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobereidheid.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.