Herfstbonus

Herfstbonus - Actievoorwaarden

Beleg nu 3 maanden op rij minimaal € 150 in een beleggingsfonds naar keuze en ontvang € 50 bonus!

 

Voor wie geldt de actie?

Voor klanten die nog niet bij ons beleggen. U opent voor het eerst een beleggingsrekening bij ons in de actieperiode (4 oktober 2022 tot en met 31 december 2022).

Op welke producten is de actie van toepassing?

Wat houdt de actie in?

Beleg via Internet Bankieren, door een periodieke inleg in te stellen, ten minste 3 opeenvolgende maanden minimaal € 150 per maand in één beleggingsfonds naar keuze. Dit doet u via uw nieuw geopende beleggersrekening. 

U ontvangt in de vierde maand € 50 bonus op uw gekoppelde bankrekening als u het totale bedrag van uw periodieke inleg, minimaal € 450 (3 maanden inleg x € 150), in het gekozen beleggingsfonds laat staan. 

U hoeft zich niet speciaal aan te melden voor de actie. Wanneer u aan de actievoorwaarden heeft voldaan, krijgt u de € 50 bonus automatisch op uw gekoppelde bankrekening gestort. De actie loopt vanaf 4 oktober 2022 tot en met 31 december 2022. De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 2 januari 2023.

Hoe werkt het?

 1. Open een ABN AMRO Begeleid Beleggen, Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.
 2. Stel via Internet Bankieren uw periodieke inleg van minimaal € 150 per maand in voor minimaal 3 maanden in het gekozen beleggingsfonds. Meer informatie over periodiek beleggen leest u hier.
 3. De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 2 januari 2023.
 4. Zorg ervoor dat u voor minimaal 3 maanden voldoende saldo op uw gekoppelde bankrekening heeft staan, zodat de periodieke inleg kan worden afgeschreven.
 5. U mag tijdens deze eerste 3 maanden uw uitgevoerde periodieke inleg niet onttrekken.
 6. In de vierde maand krijgt u dan de € 50 bonus op uw gekoppelde bankrekening gestort.

Wanneer wordt de bonus uitgekeerd?

Voorbeeld – start 10 oktober 

U stelt uw periodieke inleg in met als startdatum 10 oktober. De 3 maandelijkse periodieke beleggingen zullen dan op 10 oktober, 10 november en 10 december worden uitgevoerd. Het totaalbedrag van de 3 maandelijkse periodieke beleggingen, dus minimaal € 450, laat u gedurende deze 3 maanden in het gekozen beleggingsfonds staan. Uw bonus van € 50 ontvangt u dan in januari.

Waar kan ik vragen stellen over deze actie?

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op onze website: www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat de klachtenprocedure is.

Wat is verder belangrijk om te weten?

 • Per persoon kan er in totaal maximaal € 50 aan bonus ontvangen worden. U ontvangt dus nooit meer dan € 50 per persoon.
 • Zorg ervoor dat u voor minimaal 3 maanden voldoende saldo op uw gekoppelde bankrekening heeft staan, zodat de periodieke inleg kan worden afgeschreven. Als u in de eerste 3 maanden een periodieke inleg niet succesvol is, vervalt uw deelname aan de actie.
 • Met een gezamenlijke rekening kunt u ook aan de actie meedoen.
 • U kunt niet meedoen met zowel uw solo- als gezamenlijke beleggingsrekening aan de actie. .
 • Private Banking-klanten van ABN AMRO MeesPierson kunnen niet meedoen aan de actie.
 • In de vierde maand na uw eerste maandelijkse periodieke inleg zal de bonus van € 50 op uw betaalrekening, die gekoppeld is aan uw beleggingsrekening, worden gestort.
 • Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.
 • ABN AMRO Bank N.V. kan de actievoorwaarden tussentijds wijzigen en de actie op elk moment stoppen of verlengen. In dat geval komt een gewijzigde versie van de actievoorwaarden, voorzien van een datum, op abnamro.nl.
 • Deelname aan het actieaanbod beleggen staat open voor alle natuurlijke personen die voldoen aan de voorwaarden die horen bij beleggen.
 • Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden. Lees meer over de kosten van beleggen.
 • De actie is een initiatief van ABN AMRO Bank N.V. gevestigd te Amsterdam.
 • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.