Verzekeren

Verzekeren bij ABN AMRO

Voor elke situatie een goede verzekering

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: daar kunt u op rekenen als u bij ABN AMRO verzekerd bent. Of u nu een nieuw huis heeft gekocht, gaat verhuizen of op reis gaat. Online aanvragen is zo gedaan.

ABN AMRO

Nu € 50 cashback bij 2 of meer woonverzekeringen

Het is fijn om te weten dat uw huis en spullen goed verzekerd zijn. Als u nu 2 of meer woonverzekeringen afsluit, krijgt u € 50 terug. En ook het eerste jaar 20% korting op de premie van uw nieuwe woonverzekering(en)! Mooi toch?

ABN AMRO

€ 15 cashback bij een doorlopende reisverzekering

Zon, zee en zorgeloosheid: dat is waar de zomer om draait. Maar wat als er iets onverwachts gebeurt tijdens uw vakantie? Met de ABN AMRO doorlopende reisverzekering bent u altijd verzekerd van een zorgeloze zomer. En wanneer u vóór 16 juli een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvangt u € 15 cashback. Zo bent u niet alleen goed verzekerd, maar bespaart u ook nog eens geld. Dus pak uw koffers en geniet van de zon, wij zorgen voor de rest.

Wilt u uw woning verduurzamen?

Uw duurzame producten, zoals uw zonnepanelen of laadpaal, zijn ook goed verzekerd met de opstalverzekering en de inboedelverzekering van ABN AMRO. Ook als ze niet direct op of aan uw woning of appartement vastzitten, maar wel op uw erf staan. Ze moeten altijd goed vastgemaakt of verankerd zijn.

€ 50 cashback bij een autoverzekering

Tijdelijk 10% korting bij een autoverzekering

Ga met korting goed verzekerd de weg op. Sluit voor 1 augustus 2023 een autoverzekering af en ontvang 10% korting. Makkelijk verdiend! Ook als u een tweede auto bij ons verzekert.

Situatie Oekraine

Vragen over verzekeren en Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is niet naar Oekraïne af te reizen. Zit u met vragen over uw verzekeringen of onze diensten? We hebben de meest gestelde vragen in een handig overzicht gezet.

Meer verzekeringen? Meer korting!

Al uw verzekeringen bij ABN AMRO afsluiten is niet alleen erg handig, maar ook nog eens voordelig. U krijgt 3 tot 5% korting als u 3 of meer verzekeringen afsluit.

Verzekering wijzigen

Gaat u verhuizen of verandert uw gezinssamenstelling? Of wilt u uw dekking aanpassen of een extra dekking afsluiten? Dit kunt u online regelen in Internet Bankieren en in de beveiligde omgeving van ABN AMRO Verzekeringen. Lees per verzekering en wijziging die u wilt maken, hoe u dit kunt doen.

Open eerst een bankrekening

Fijn dat u interesse heeft in een verzekering! Aanvragen is simpel: u heeft alleen wel eerst een ABN AMRO bankrekening nodig. Gelukkig is uw rekening zo geopend. 

Hulp nodig?

Makkelijk online schade melden

Overstappen naar ABN AMRO

Dagelijk aanpassen

Schade? We staan voor u klaar

Snel een antwoord op al uw vragen

Snel een antwoord op al uw vragen

Hulp nodig?

Makkelijk online schade melden

Overstappen naar ABN AMRO Verzekeringen

Dagelijk aanpassen

Schade? We staan voor u klaar

Snel een antwoord op al uw vragen

Snel een antwoord op al uw vragen