Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

gezin bij auto met koffers

Vakantie in eigen land

Ook dichtbij huis goed verzekerd

Voor een fijne vakantie hoeft u niet ver te vliegen. Een vakantie dichter bij huis is ook helemaal niet verkeerd. Maar een vakantie in eigen land betekent niet dat u geen verzekeringen nodig heeft.
 

Van weekendje weg tot wereldreis

Voor de ABN AMRO Doorlopende Reisverzekering maakt het niet uit waar de reis naartoe gaat: u bent altijd goed verzekerd. U kunt kiezen uit dekking binnen Europa of de hele wereld. Ook in Nederland komt deze verzekering goed van pas. Zelfs als u alleen een weekendje weggaat. Bijvoorbeeld als er wordt ingebroken in uw vakantiehuisje in Drenthe. Of als uw koffer is gestolen tijdens de boottocht naar Terschelling.

Eropuit met de auto

Grote kans dat u de auto pakt voor een vakantie in eigen land. Dan is het een prettig idee als uw auto goed verzekerd is. Met de autoverzekering van ABN AMRO heeft u daar geen zorgen over tijdens uw vakantie. Mocht het nodig zijn regelen wij vervangend vervoer. Zo kunt u verder genieten van uw vakantie..

Verre reizen

Begint het toch een beetje te kriebelen als u denkt aan witte stranden in Spanje of een midweek New York? De doorlopende reisverzekering dekt uiteraard ook schade die ontstaat tijdens verre reizen. Met de module medische geneeskunde zijn ook veel medische kosten gedekt. Fijn, want uw Nederlandse zorgverzekering dekt deze kosten niet altijd of niet helemaal.

Rechtsbijstandverzekering bij vakantieconflicten

Een juridisch conflict is wel het allerlaatste waar u aan wilt denken tijdens een welverdiende vakantie. Helaas kan er wel eens iets misgaan. Bijvoorbeeld een geschil met een reisorganisatie die niet doet wat ze hadden beloofd of een geannuleerde vlucht. De rechtsbijstandverzekering kan dan handig zijn. Deze verzekering dekt de juridische kosten die u maakt. Met de module ‘Consument & Wonen’ bent u ook verzekerd bij conflicten met uw reisorganisatie.

Denk ook aan uw vakantiegeld

Veel mensen krijgen ieder jaar rond mei hun vakantiegeld. Een mooi extraatje om op vakantie van te gaan! Maar er zijn natuurlijk meer bestemmingen voor uw vakantiegeld. Heeft u al eens nagedacht over beleggen? Met beleggen zet u uw geld aan het werk voor later. Bijvoorbeeld voor een camper of droomreis.

Ook handig

Hulp in binnen- en buitenland

Als u met pech langs de weg staat, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Kies daarom voor een pechhulpdekking als extra dekking bij uw autoverzekering.

Uw reis goed verzekerd

Als er op reis iets gebeurt, wilt u niet hoeven nadenken over welke verzekeraar u moet bellen. Daarom is het handig als u al uw verzekeringen op één plek heeft.

Annuleren en het coronavirus

Een annulering vanwege het coronavirus is niet in alle gevallen verzekerd. Lees er alles over in de Q&A.