Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vrouw aan keukentafel kijkt naar papier

Zelf aan de slag

Ga zelf aan de slag en zet stappen naar meer inzicht in uw geldzaken. Om meer geld over te houden, toe te werken naar een spaardoel of juist een schuld af te betalen. Met onderstaande tips kunt u direct van start. Succes!

Tips voor u

Zet alles op een rij

Zet uw inkomsten en uitgaven op een rij voor meer inzicht. Gebruik bijvoorbeeld ons online maandoverzicht. En met de ABN AMRO app worden uw uitgaven in categorieën verdeeld. Zoals abonnementen.

Meet uw financiële gezondheid

Kom te weten hoe financieel gezond u bent door 15 vragen in te vullen. kijkt naar hoe u omgaat met uw inkomen, uitgaven, spaargeld, leningen en financiële planning. U krijgt daarna advies op basis van uw resultaat.

Bespaar geld en bouw een buffer

Het kan best lastig zijn om te bepalen hoeveel spaargeld genoeg is. Het Nibud heeft daarvoor een handige bufferberekenaar. En met onze verschillende manieren van sparen kunt u direct aan de slag.

ABN AMRO

Liever samen aan de slag?

Wilt u wel eens over uw geldzaken praten? We zetten graag samen alles op een rij en geven u handige tips. U kunt al uw vragen stellen en eventuele zorgen delen. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak en krijg nu een gratis geldplanner.