Uw vermogen beheren

Heeft u als medicus vermogen opgebouwd en wilt u weten hoe u dit het beste kunt gebruiken? Of wilt u meer weten over uw mogelijkheden om extra vermogen op te bouwen? Onze Specialisten Medisch denken graag met u mee.

Afbeelding Past Vermogensbeheer bij mij

Past Vermogensbeheer bij mij?

Vermogensbeheer is mogelijk vanaf 50.000 inleg en kan interessant voor u zijn wanneer u:

  • kans wil maken op meer rendement dan met sparen
  • beleggen liever aan iemand anders overlaat
  • wil profiteren van onze expertise
  • uw beleggingen op de juiste manier wil spreiden
  • zonder emoties wil beleggen

Ontdek welke beleggingsvorm bij u past

Twijfelt u tussen Zelf Beleggen, Begeleid Beleggen of Vermogensbeheer? Wij helpen u graag met uw keuze.

icoon

Tips voor beginnende beleggers

Door de lage spaarrente levert uw spaargeld weinig op. Misschien is beleggen dan een optie voor u. Maar hoe bepaalt u het juiste instapmoment? En welke valkuilen zijn er? Beleggen kent risico's, u kunt een deel van uw inleg verliezen.

icoon

Duurzaam beleggen

Bij beleggen draait het om rendement, maar ook om mens, maatschappij en milieu. Welvaart mag niet ten koste gaan van onze omgeving en van de volgende generaties. Daarom staat duurzaam beleggen bij ons voor mens, milieu en winst.

icoon

Investeren in vastgoed

U kunt uw vermogen investeren in vastgoed om het te verhuren of om te gebruiken als tweede woning. Als u de aankoop niet volledig zelf wilt of kunt betalen, is financiering een optie. Dat is mogelijk tot 70% van de marktwaarde.

Preferred Banking

Lokale bijeenkomsten over vermogen

Kom naar onze lokale en informele bijeenkomsten speciaal over thema's rondom vermogen. En leer over de laatste ontwikkelingen van experts.

Uw vermogen

Wat doet u met uw vermogen als (para)medicus?

Heeft u vermogen opgebouwd maar weet u nog niet wat u met uw vermogen wilt doen? Bekijk de mogelijkheden voor u en uw praktijk. Wilt u vermogensadvies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.