Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Altijd je eigen bank op zak

Met de ABN AMRO app

Heb jij al een eigen bankrekening en een smartphone? En ben jij al 10 jaar of ouder? Dan is de ABN AMRO app misschien wel wat voor jou. Want daarmee heb je altijd je eigen bank op zak. En kun je als een echte baas waar je ook bent zien hoeveel geld er op je rekening staat. Lees meer over de ABN AMRO app.

 

Onderweg je saldo checken

Ook als je onderweg bent, wil je natuurlijk weten hoeveel geld op je rekening staat. Met de ABN AMRO app zie je direct je saldo. Handig als je voor een winkel staat en je niet zeker weet of je dat leuke t-shirt wel kunt betalen.

Is jouw zakgeld al binnen?

Wil jij een seintje krijgen als je zakgeld binnen is, of je loon is betaald? Stel dan gratis betaalalerts in. Hiermee krijg je een berichtje op je telefoon zodra het geld is gestort. Want een echte baas is altijd op de hoogte van alles wat er op zijn rekening gebeurt.

Wat je nog meer met de app kunt

Maar met de ABN AMRO app kun je veel meer dan je saldo bekijken. Je kunt geld overboeken zonder e-dentifier. Maar ook online aankopen doen via iDEAL (Alleen als je ouders dat ok vinden natuurlijk.)

Pimp je rekening

Wist je dat je heel makkelijk foto's kunt toevoegen aan je rekening? Je favoriete vakantiefoto bijvoorbeeld. Of van je vriend of vriendin. Dan zie je meteen aan wie je geld overmaakt. Vind je de naam van je rekening te saai? Je kunt de tekst van de Jongerenrekening heel makkelijk veranderen, bijvoorbeeld in je eigen naam.

Nu moeten je ouders alleen je rekening nog instellen

Wil je de ABN AMRO app gaan gebruiken? Ga dan eerst een tijdje oefenen met je ouders. Daarna kunnen ze jouw rekening zo instellen dat jij de app zelfstandig kunt gebruiken. Op deze pagina zien ze hoe ze jouw rekening kunnen instellen. Succes!

ABN AMRO

Hoe je allemaal kunt betalen

Met geld kun je van alles kopen, maar de manier waarop je dingen betaalt kan verschillen. In dit artikel vertellen we meer over de meest gebruikte manieren waarop je kunt betalen. Maar ook wanneer je een bepaalde manier het beste kunt gebruiken.