Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Agrarisch ondernemers

Uw bedrijf beëindigen of overdragen

Om verschillende redenen stoppen jaarlijks vele agrarische ondernemers met hun bedrijf. In alle gevallen is het een grote stap, zowel zakelijk als privé. Daarom zijn een goede planning en voorbereiding erg belangrijk. Wij helpen u graag tijdens het hele proces, van het voortraject tot aan de daadwerkelijke afhandeling of overdracht.

Waarmee kunnen we u helpen?

Inzicht in uw financiële situatie

Met het Financieel Inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.

Pensioenaanvulling

U kunt mogelijk gebruik maken van uw jaarruimte of reserveringsruimte om fiscaal voordelig extra pensioen op te bouwen. Wij kijken graag met u of dit past bij uw situatie en wat u dit kan opleveren.

Vermogensbeheer

Na verkoop van uw agrarische onderneming beschikt u mogelijk over vermogen dat u niet direct nodig heeft. U kunt uw vermogen behouden, beleggen of besteden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Van sparen naar beleggen

Heeft u uw geld ook op een spaarrekening staan? Samen hebben we in Nederland zo'n 370 miljard euro op de spaarrekening staan. Dat is begrijpelijk, want uw geld staat daar veilig en u krijgt een voorspelbaar rendement. Maar de spaarrente is momenteel laag en dat verandert de situatie. Daarom zou u beleggen kunnen overwegen.

investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Financiering op maat