Spaarrekening openen

Spaarrekening openen

Direct Sparen

Rente
0,00%
  • Flexibel sparen
  • Eenvoudig online te openen
  • Meerdere spaarpotjes mogelijk

KinderToekomst Spaarrekening

Rente
0,15%
  • Sparen voor uw (klein)kind
  • Eenvoudig online aan te vragen
  • Een steuntje in de rug voor later

Maak uw keuze

Voor ouders

Zet u graag iets opzij voor uw kind? Als u of uw partner een betaalrekening bij ABN AMRO heeft, kunt u de spaarrekening eenvoudig online aanvragen. Houd het burgerservicenummer (BSN) van uw kind bij de hand.

Nu aanvragen

Voor familie en vrienden

Ook opa's, oma's, tantes, ooms en vrienden kunnen sparen voor een kind. Als één van de ouders een betaalrekening bij ABN AMRO heeft, kunt u de spaarrekening eenvoudig aanvragen. U heeft hiervoor het ABN AMRO-rekeningnummer van één van de ouders en het burgerservicenummer (BSN) van het kind nodig.

Nog geen rekening bij ABN AMRO?

Open eerst een betaalrekening.

Geld in beweging

Breng uw geld in beweging

Heeft u een flinke buffer op uw spaarrekening en wilt u ‘iets doen’ met een deel van uw vermogen? Als u bereid bent om wat meer risico te nemen, kan beleggen uw geld in beweging brengen. Bedenk wel dat beleggen risico’s met zich meebrengt en u (een deel van) uw inleg kunt verliezen.

Bekijk extra spaaropties

Pinsparen

Met Pinsparen spaart u elke keer als u met uw betaalpas pint. U bepaalt zelf hoeveel u wilt sparen en op welke spaarrekening. Regel het meteen, binnen 2 minuten bent u klaar.

Automatisch Sparen

Moeiteloos sparen voor een vakantie, televisie of buffer? Met Automatisch Sparen spaart u automatisch een vast bedrag per dag, week, maand of kwartaal.

Depositosparen

Op een spaardeposito zet u uw spaargeld voor langere tijd vast. Tijdens die looptijd krijgt u een vaste rente. Dat biedt zekerheid.