Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Hulp bij problemen door de toeslagenaffaire

Hulp nodig bij de toeslagenaffaire?

Meld u aan

18 maart 2021

Bent u in de problemen gekomen door de (kinderopvang)toeslag-affaire van de Belastingdienst? Los van wat de overheid en Belastingdienst gaan doen, bieden we u alvast hulp, want we begrijpen dat de toeslagenaffaire grote gevolgen heeft voor uw leven en uw financiën.

Heeft u bij ons incassomaatregelen door bijvoorbeeld een betalingsachterstand op uw lening of hypotheek? Meld u dan aan met een e-mailadres en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op. Samen met u bekijken we uw situatie en hoe we u kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld met budgetcoaching, schuldhulp of het inzetten van een

Veelgestelde vragen over de hulp bij de toeslagenaffaire

Een adviseur Schuldhulp & Budgetcoaching helpt u als eerste aanspreekpunt. Hij of zij kan u helpen met het beter inzichtelijk maken van uw geldzaken en coacht u op mogelijke verbeteringen. Daarnaast wordt afhankelijk van uw totale situatie bekeken wat we nog meer kunnen doen. Samen met u wordt dan een vervolgplan gemaakt.

Bij een adempauze pauzeren we voor een afgesproken periode de incassomaatregelen op betalingsachterstanden die u al heeft lopen. We leggen dan bijvoorbeeld geen beslag op uw eigendommen. Uw lopende betalingen gaan wel gewoon door.

Uw maandelijkse betalingsverplichtingen lopen gewoon door. Alleen de incassomaatregelen door al bestaande betalingsachterstanden worden gepauzeerd.

De hulp die u van ons krijgt, staat los van de afspraken die met u zijn gemaakt door de Belastingdienst. Door u bij ons aan te melden, krijgt u alvast onze hulp. Samen met andere banken, brancheverenigingen en sectoren als de zorg en energie, zijn we nog in gesprek met de Belastingdienst om tot goede afspraken te komen waarmee we gedupeerde klanten zoals u verder kunnen helpen.