Feestdagen: geld overmaken en openingstijden

Tijdens de feestdagen gaat het betalingsverkeer anders. Onze bankkantoren zijn op de meeste nationale en internationale feestdagen gesloten. Ons kantoor op Schiphol is wel open.

Geld overmaken tijdens de feestdagen

Deze overboekingen worden direct verwerkt:

  • Overboekingen van een ABN AMRO rekening naar een andere ABN AMRO rekening.
  • SEPA-overboekingen via Mobiel Bankieren en Internet Bankieren, die binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger kunnen worden bijgeschreven. U ziet voor het verzenden van de opdracht in Mobiel Bankieren en Internet Bankieren al of het geld supersnel bij de ontvanger kan zijn.

Deze overboekingen duren langer:

  • Overboekingen van een ABN AMRO rekening naar een rekening bij een andere bank (in Nederland of ander SEPA-land), die nog niet meedoet met supersnel betalen. De betaling wordt wel meteen van uw rekening afgeschreven, maar pas later doorgestuurd naar de bank van de ontvanger. Kijk in de tabel hieronder.
Datum overboeking Feestdag Worden betalingen verwerkt? Wanneer is de opdracht verwerkt?
Woensdag 25 december 2019 Eerste Kerstdag Supersnelle betalingen zijn direct bij de ontvanger. Andere betalingen worden de volgende werkdag verwerkt. Vrijdag 27 december 2019
Donderdag 26 december 2019 Tweede Kerstdag Supersnelle betalingen zijn direct bij de ontvanger. Andere betalingen worden de volgende werkdag verwerkt. Vrijdag 27 december 2019

Wilt u overboeken naar een rekening bij een bank buiten het SEPA-gebied? Bekijk hoe lang uw overboeking duurt.

 

Openingstijden kantoren

  • Op nationale en internationale feestdagen zijn onze bankkantoren gesloten.
  • Het Financial Center Schiphol is 365 dagen per jaar geopend van 07.00 tot 22.00 uur (op oudejaarsavond tot 19.00 uur).
  • Let op: in de kantorenzoeker vindt u alleen de standaard openingstijden. En dus niet de openingstijden op en rondom de feestdagen.
Datum Feestdag Kantoren
Donderdag 5 december 2019
Open tot 17.00 uur
Dinsdag 24 december 2019
Open tot 16.00 uur
Woensdag 25 december 2019 Eerste Kerstdag Gesloten
Donderdag 26 december 2019 Tweede Kerstdag Gesloten
Dinsdag 31 december 2019
Open tot 16.00 uur