Naar de navigatie Naar de inhoud

Persoonlijk pensioenadvies

Grip op later met een persoonlijk advies

Fraude met uw betaalpas

Uw pensioen lijkt nog ver weg, maar weet u waar u dan aan toe bent? En weet u wat de gevolgen zijn van een scheiding of het wisselen van baan? Of van een pensioenfonds dat minder uitkeert? Door vele oorzaken kan uw pensioen straks lager uitvallen dan u denkt. Maak daarom tijd voor uw pensioen. Doe de Pensioencheck. Wilt u naar aanleiding van deze check meer weten? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan met een van onze 200 gecertificeerde ABN AMRO adviseurs en u ontdekt wat de mogelijkheden zijn. Zo krijgt u grip op later.

 

Het begint met een goed gesprek

Voor veel mensen is het lastig om een goed beeld te krijgen van hun pensioensituatie. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar. In een gratis oriëntatiegesprek bespreken wij uw financiële situatie, uw wensen, uw doelen en de mogelijke risico's. Daarna bekijkt uw adviseur samen met u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Soms is dit gesprek al voldoende om u op weg te helpen. Er kunnen ook vervolgstappen nodig zijn. Bijvoorbeeld het maken van een uitgebreid pensioenadvies. U kunt daarvoor afspreken in één van onze kantoren, maar u kunt dit ook gewoon thuis via de webcam doen.

Fraude met uw betaalpas
 
Fraude met uw betaalpas

Het resultaat: grip op later

Uw adviseur maakt voor u een compleet pensioenplan, waarmee u  grip krijgt op uw financiële toekomst. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin al uw gegevens, inzichten en oplossingen overzichtelijk worden gepresenteerd. Dit geeft u rust en zekerheid.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we reizen!

Begin daarom nu al met sparen

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Als u straks stopt met werken, heeft u alle tijd voor die langgekoesterde wereldreis. Zorg voor voldoende budget, dus begin nu alvast met sparen.