Naar de navigatie Naar de inhoud

Valt uw lijfrente vrij?

Bouwt u vermogen op via banksparen of een levensverzekering en valt dit geld binnenkort vrij? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen, kunt u het geld laten uitkeren of verder sparen. Ontdek alle mogelijkheden van banksparen, koopsommen en lijfrentes.

Laten uitkeren

Wilt u uw lijfrente laten uitkeren en de looptijd van de uitkering voor een deel zelf bepalen? Bijvoorbeeld om uw pensioeninkomen tussen uw 65ste en 70ste jaar aan te vullen? Kies dan voor banksparen met de Leefrente.

Bent u toch liever verzekerd van een uitkering tot uw overlijden? Dan is de Lijfrente Garantie Polis misschien interessant voor u.

Een lijfrente is een maandelijkse uitkering tijdens een bepaalde periode.

Verder sparen

Wilt u verder sparen met mogelijk belastingvoordeel? Kies dan voor banksparen met de Pensioenaanvulling.

Met de Koopsom Garantie Polis bent u zeker van het eindkapitaal. En kunt u altijd bijstorten.

Waardeoverdracht

Heeft u een saldo opgebouwd in een levensverzekering en wilt u met dit saldo overstappen naar een bankspaarrekening? Of andersom? Dit wordt waardeoverdracht genoemd.

Advies over uw mogelijkheden

U heeft een aantal mogelijkheden om uw vermogen te laten uitkeren. Dit kan met onze bankspaarproducten en levensverzekeringen. Wilt u weten welke oplossing het beste bij u past? Onze adviseur neemt samen met u uw wensen en mogelijkheden door. Zo maakt u een verantwoorde keuze voor uw inkomen voor later.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 0024 (uitleg belkosten)

Nieuwe betaalpas aanvragen

Regel het via Internet Bankieren

De snelste manier om een nieuwe betaalpas aan te vragen is via Internet Bankieren. Maar het kan ook anders. We hebben alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google