Bereken uw leencomfort

Binnen 2 minuten weet u hoeveel u comfortabel kunt lenen. Want een lening moet de hele looptijd bij u passen.

  • Hoeveel kunt u lenen?
  • Wat kost het elke maand?
  • Hoe comfortabel kunt u lenen?
Bereken uw lening

Hoe comfortabel kunt u lenen?

Een lening gaat u voor langere tijd aan. Die moet u nu comfortabel kunnen betalen. En over een paar jaar nog steeds. Daarom houden we bij uw aanvraag rekening met uw financiële situatie. Nu en in de toekomst. Zo zorgen we er samen voor dat u comfortabel kunt lenen. 

Leencomfort

De hele looptijd plezier van uw lening

Als u rekening houdt met uw leencomfort leent u met een gerust gevoel. Kijk hoeveel u maximaal kunt aflossen elke maand en kies een looptijd die past bij de levensduur van uw aankoop. Maar kijk ook vooruit. Misschien wilt u in de toekomst wel kinderen. Of minder gaan werken.

Tips voor comfortabel lenen

Een maandlast die bij u past

Een lage maandlast kan aantrekkelijk klinken. Maar hoe lager de maandlast, hoe langer u aflost. Uw lening wordt daardoor in totaal waarschijnlijk duurder. Met een hoge maandlast bent u sneller klaar met aflossen. Maar een hoge maandlast moet natuurlijk wel in uw budget passen.

Looptijd tegenover levensduur

Het doel waarvoor u leent, is waarschijnlijk niet eeuwig houdbaar. Denk aan de levensduur van een auto. Stem daarom de looptijd van uw lening af op deze levensduur. Zo voorkomt u dat u straks betaalt voor iets dat u niet meer gebruikt.

Houd rekening met later

Tijdens de looptijd van uw lening kan er veel veranderen. U kunt bijvoorbeeld kinderen krijgen, minder willen werken of met pensioen gaan. Hierdoor kunnen uw kosten elke maand toenemen, of uw inkomen dalen. Het is goed om hier vast rekening mee te houden.

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Goede leenvoorwaarden

Scherpe rente en meer terugbetalen kost u niets extra. Lees de voorwaarden.

8,8 voor leengemak

Klanten geven onze leningen een 8,8 voor gemak op Independer.nl.

Persoonlijk contact

Vragen over lenen? Neem contact op voor deskundig en persoonlijk advies.