Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Aflossingsvrij Flexibel Krediet

Flexibel Hypotheek Krediet

Aanpassen of beëindigen van uw (aflossingsvrije) Flexibel Hypotheek Krediet

Heeft u een vraag over die brief die u van ons heeft ontvangen? Bel ons dan: 020 - 628 00 76 (lokaal tarief). U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Houd de brief bij de hand. We vragen u naar de code links onderaan de brief.
 

Wat is een (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet?

Bij een Flexibel Hypotheek Krediet betaalt u maandelijks rente en een verplichte aflossing. Dit betekent dat u elke maand rente betaalt en een deel aflost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het afgeloste gedeelte tot aan de kredietlimiet weer op te nemen. Daarmee blijft u langer een schuld houden. 


Bij een aflossingsvrij Flexibel Hypotheek Krediet betaalt u elke maand alleen rente en geen verplichte aflossing. Hierdoor blijft het geleende bedrag open staan. Dit betekent dat op het moment dat u moet gaan aflossen, u het volledige openstaande bedrag nog moet terugbetalen. Daarmee blijft u langer een schuld houden.

Waarom wordt het (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet beëindigd of aangepast?

We verkopen het (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet op dit moment niet meer. De reden hiervoor is dat door gewijzigde wetgeving ABN AMRO het product per 14 juli 2016 uit de verkoop heeft gehaald.  Heeft u een (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet? Dan wordt binnenkort uw product  beëindigd of aangepast. U heeft hierover van ons een brief ontvangen of ontvangt deze binnenkort. Daarin leggen we u uit wat voor u de veranderingen zijn.
We hebben de veel gestelde vragen en antwoorden over de aanpassing van het (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet voor u op een rij gezet.

Veel gestelde vragen over het (aflossingsvrij) Flexibel Hypotheek Krediet

Door elke maand een deel van uw krediet terug te betalen, wordt het geleende bedrag steeds kleiner. Zo gebruikt u het krediet niet langer dan nodig en staat uw schuld zo snel mogelijk weer op nul. Als u het krediet korter gebruikt, betaalt u ook minder rente tijdens de looptijd van het krediet.
Algemene informatie over de mogelijkheden om geld te lenen (zoals het Flexibel Krediet met aflossing) vindt u op abnamro.nl/lenen.
Ja, als u uw Flexibel Hypotheek Krediet minimaal een jaar niet heeft gebruikt, dan mogen we uw product beëindigen.
Het is niet mogelijk om uw product zonder wijzigingen te behouden. Maar bij de aanpassing die wij zullen gaan doen willen wij natuurlijk zo goed mogelijk rekening houden met uw persoonlijke situatie en wensen. We maken graag een afspraak met een van onze adviseurs om samen met u te kijken naar de best passende oplossing. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 628 00 76. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Een hypotheek kan voor klanten een betere oplossing zijn dan een doorlopend krediet zoals het Flexibel Hypotheek Krediet. U betaalt bij een hypotheek een vast, doorgaans lager, rentepercentage dan bij het Flexibel Hypotheek Krediet. Meer informatie over een hypotheek en het plannen van een eerste gratis oriëntatiegesprek vindt u op www.abnamro.nl/hypotheek

Voor het aanvragen voor een andere leenmogelijkheid kunt u  met ons contact opnemen via telefoonnummer 0800- 0240 711.  We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 628 00 76. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Meer informatie over een hypotheek en het plannen van een eerste gratis oriëntatiegesprek vindt u op www.abnamro.nl/hypotheek.

Als u nog een openstaand saldo heeft op het moment dat uw (aflossingsvrije) Flexibel Hypotheek Krediet wordt beëindigd, dan moet u dit openstaande saldo nog aflossen. We zullen dan contact met u opnemen over hoe lang u de tijd heeft om het openstaande saldo terug te betalen.  U kunt uw openstaande saldo terugbetalen door via Internet Bankieren geld over te maken naar het rekeningnummer van uw (aflosvrije)Flexibel Hypotheek Krediet.
We moeten als bank alle kredieten die we verstrekken registreren bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Dit hebben we daarom ook gedaan bij uw (aflossingsvrije) Flexibel Hypotheek Krediet. Het maakt voor de registratie niet uit of u het (aflosvrije) Flexibel Hypotheek Krediet in de praktijk gebruikt of niet. Dit geldt ook als er geen openstaand saldo meer is. In het register van het BKR staat informatie over de kredieten die u op dit moment heeft of in de afgelopen vijf jaar heeft gehad. Zo kunnen ook andere kredietverstrekkers mede op basis van deze gegevens bepalen of ze het verantwoord vinden om een krediet aan u te verstrekken.
We kunnen uw (aflossingsvrije) Flexibel Hypotheek Krediet pas afmelden bij het BKR als u geen openstaand saldo meer heeft en het krediet administratief door ons is beëindigd. Zodra u geen openstaand saldo meer heeft zullen we uw (aflosvrije) Flexibel Hypotheek Krediet meteen afmelden.
Deze afgegeven Hypothecaire inschrijving kan komen te vervallen. Neem hiervoor contact op met uw notaris met het verzoek de hypothecaire inschrijving te beëindigen. De notaris zal u hiervoor kosten in rekening brengen.
De aanpassing of beëindiging van uw (aflossingsvrije) Flexibel Hypotheek Krediet heeft geen invloed op uw andere producten of leningen die u bij ABN AMRO heeft. Heeft u meerdere (aflossingsvrije) Flexibele Hypotheek Kredieten bij ABN AMRO? Dan ontvangt u van ons per krediet apart bericht.
Een overzicht van de meest actuele rentes kunt u vindt u hier. Een hypotheek kan voor klanten een betere oplossing zijn dan een doorlopend krediet zoals het Flexibel Hypotheek Krediet. U betaalt bij een hypotheek een vast, doorgaans lager,  rentepercentage dan bij het Flexibel Hypotheek Krediet. Meer informatie over een hypotheek en het plannen van een eerste gratis oriëntatiegesprek vindt u op www.abnamro.nl/hypotheek.
 

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van ABN AMRO met betrekking tot de aanpassing of beëindiging van uw (aflosvrije) Flexibel Hypotheek Krediet?

We vinden het vervelend als u niet tevreden bent over onze dienstverlening. We vragen u contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 - 628 00 76. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Goede leenvoorwaarden

Scherpe rente en meer terugbetalen kost u niets extra. Lees de voorwaarden.

8,7 voor leengemak

Klanten geven onze leningen een 8,7 voor gemak op Independer.nl .

Persoonlijk contact

Vragen over lenen? De medewerkers van onze Leendesk helpen u graag. Via chat, telefoon of beeldbankieren