Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

ABN AMRO wint opnieuw WUA Award lenen

Van vindbaarheid tot voorkeur

ABN AMRO heeft de beste website voor consumenten die online een lening zoeken en willen afsluiten. Dat blijkt uit het laatste WUA-onderzoek dat we opnieuw wisten te winnen. En daar zijn we best trots op! Lees meer over het onderzoek.
ABN AMRO lenen wint WUA

Wat onderzoekt WUA?

WUA doet onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van websites. Ze vragen een groep consumenten zich online te oriënteren op een bepaald product. In dit geval een lening. Tijdens hun zoektocht beantwoorden de consumenten dan vragen. Bijvoorbeeld over de gebruiksvriendelijkheid van de website, de uitstraling en de gevonden informatie. Dit levert interessante informatie op waarmee wij onze website kunnen verbeteren voor onze (nieuwe) klanten.
ABN AMRO wint opnieuw WUA Award

Voorkeur ABN AMRO

Tijdens dit onderzoek werden 400 consumenten gevraagd online een lening te zoeken en af te sluiten. De ene helft via hun telefoon, de andere helft via de computer. Via een vragenlijst beoordeelden de bezoekers de verschillende websites. Uiteindelijk werd de consumenten gevraagd naar hun voorkeur. De aanbieder waarvoor het vaakst de voorkeur werd uitgesproken is de winnaar. In 2022 was dat opnieuw ABN AMRO.

Daarom leent u bij ABN AMRO

Verantwoord lenen staat voorop

Als u leent, houden we rekening met uw persoonlijke én financiële situatie. Nu en in de toekomst.

8,9 op Geld.nl

Geld.nl geeft onze lening een 8,9 voor prijs-kwaliteitsverhouding.

Persoonlijk contact

Vragen over lenen? De medewerkers van onze Leendesk helpen u graag. Via chat, telefoon of beeldbankieren.