Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Landeninformatie Verenigde Arabische Emiraten

 

Landcode

AE

Muntsoort

AED (Dirham)

Gegevens bank van begunstigde

Voor een betaling naar een bank in de Verenigde Arabische Emiraten is een Bank Identificatie Code (BIC) verplicht. Dit wordt ook wel SWIFT-adres genoemd.

Gegevens begunstigde

Een IBAN in de Verenigde Arabische Emiraten is verplicht en bestaat uit 23 tekens. Voorbeeld: AE460090000000123456789

Kosten

Voor deze buitenland overboekingen worden er kosten voor particulieren overboekingen en kosten voor zakelijke overboekingen in rekening gebracht. Kies je voor de OUR-kostenverdeling dan wordt de begunstigde door zijn bank niets in rekening gebracht. Hiervoor brengt ABN AMRO Bank OUR-kosten in rekening.

Verwerkingsduur

Wil je weten wanneer het geld op de rekening van de begunstigde staat? Bekijk dan wat de verwerkingstijden voor betalingen zijn. En bekijk voor meer details per muntsoort dit overzicht .

Aan welke voorwaarden moet een betaling naar Verenigde Arabische Emiraten voldoen

Voor een overboeking ten gunste van een bankrekening in Verenigde Arabische Emiraten is het verplicht om een Purpose code in te voeren.

Gebruikt u Internet Bankieren (zakelijk) of Acces Online Classic

Voer dan aan het begin van de omschrijving in duidelijk engels de Purpose code in. Zie de lijst met Purpose codes hieronder. Het is ook mogelijk om een persoonlijke beschrijving toe te voegen naast de verplichte omschrijving.

Gebruikt u Acces Online Renewed

Selecteer dan de reden van betaling in het veld ‘Purpose code'.