Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Landeninformatie Thailand

 

Landcode

TH

Muntsoort

THB (Thaise Bath)

Gegevens bank van begunstigde

Voor een betaling naar een bank in Thailand is een Bank Identificatie Code (BIC) verplicht. Dit wordt ook wel SWIFT-adres genoemd.

Gegevens begunstigde

Een rekeningnummer in Thailand heeft geen vast formaat, het aantal cijfers is voor iedere bank in Thailand verschillend. Sommige banken eisen dat de bankcode vóór het rekeningnummer in de het veld wordt geplaatst. Vraag de begunstigde wat de juiste instructies zijn van de begunstigde bank. De bankcode bestaat uit 3 tekens. Gebruik geen spaties, streepjes, komma of schuine streep (/) in het nummer.

Kosten

Voor deze buitenland overboekingen worden er kosten voor particulieren overboekingen en kosten voor zakelijke overboekingen in rekening gebracht. Kies je voor de OUR-kostenverdeling dan wordt de begunstigde door zijn bank niets in rekening gebracht. Hiervoor brengt ABN AMRO Bank OUR-kosten in rekening.

Verwerkingsduur

Wil je weten wanneer het geld op de rekening van de begunstigde staat? Bekijk dan wat de verwerkingstijden voor betalingen zijn. En bekijk voor meer details per muntsoort dit overzicht .

Aan welke voorwaarden moet een betaling naar Thailand voldoen

Voor een overboeking ten gunste van een bankrekening in Thailand is het verplicht om een Purpose code in te voeren.

Gebruikt u Internet Bankieren (zakelijk) of Acces Online Classic

Voer dan aan het begin van de omschrijving in duidelijk engels de Purpose code in. Zie de lijst met Purpose codes hieronder. Het is ook mogelijk om een persoonlijke beschrijving toe te voegen naast de verplichte omschrijving.

Gebruikt u Acces Online Renewed

Selecteer dan de reden van betaling in het veld ‘Purpose code'.