Naar de navigatie Naar de inhoud

Bij- en afschrijvingen

Inzien, downloaden of afdrukken

U bent in het bezit van een ABN AMRO betaalrekening. Nu wilt u een rekeningafschrift downloaden of een kopie printen. Of wilt u weten wat het verschil is tussen de rentedatum en de boekdatum? U kunt deze en andere zaken eenvoudig online regelen.

Bij- en afschrijvingen bekijken

Via Internet Bankieren kunt u de bij- en afschrijvingen van uw betaalrekening bekijken tot 18 maanden terug. Rekeningafschriften kunt u downloaden tot 10 jaar terug.

Rekeningafschriften ontvangen

U kunt online uw papieren rekeningafschriften stopzetten, activeren en de frequentie wijzigen. Geef direct uw aanpassingen door.

Papieren rekeningafschriften stopzetten

Wilt u om het milieu te sparen uw bij- en afschrijvingen niet meer op papier ontvangen? U kunt de ontvangst van papieren afschriften stopzetten. Heeft u een rekening met uw partner? Zorg dan dat u allebei de papieren rekeningafschriften stopzet.

Kopie rekeningafschrift

Via Internet Bankieren kunt u zelf gratis uw rekeningafschriften downloaden en afdrukken tot 10 jaar terug. U kunt ook eenmalig een kopie van een rekeningafschrift of overzichten op papier aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Financieel Jaaroverzicht downloaden

Voor uw belastingaangifte is één overzicht van al uw financiële gegevens erg handig. U wilt een Financieel Overzicht met al uw betaal- en spaarrekeningen, beleggingen, leningen, hypotheken en levensverzekeringen.

Verschil rente- en boekdatum

Het kan zijn dat u een bericht van de bank ontvangt waarin de begrippen 'rentedatum' en 'boekdatum' staan. Voor veel mensen is het verwarrend wat het verschil is daartussen. Wilt u weten vanaf wanneer over het bedrag op uw rekening rente wordt berekend? We leggen het u uit.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Contactloos betalen met uw telefoon

Betalen met uw telefoon

Heeft u uw telefoon vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet app echt iets voor u. Met deze app betaalt u contactloos met uw Android-telefoon. Gemakkelijk en supersnel.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief