Wat vindt u van onze service?

Help ons onze service te verbeteren

Wilt u uw mening geven? Stuur uw feedback. Of word lid van onze community. U kunt ook per e-mail een uitnodiging krijgen van een onderzoeksbureau. Bijvoorbeeld nadat u contact heeft gehad met een adviseur.

 

Geef uw mening

  1. Stuur ons uw feedback

    Klik op 'Feedback' rechts op een pagina op abnamro.nl en vul uw tips en suggesties in. Dit is een anoniem onderzoek. Daarom ontvangt u geen persoonlijke reactie van ons.

  2. Word lid van de community

    Word lid van onze ABN AMRO Feedback Community en denk mee over onze service. U ontvangt dan ongeveer 1 keer per maand een korte vragenlijst per e-mail of via een speciale app. Uw antwoorden worden altijd anoniem verwerkt.

  3. Vul de vragenlijst van het onderzoeksbureau in

    Heeft u contact gehad met een adviseur? Dan kan een onderzoeksbureau u daarna per mail om uw mening vragen. Onderzoeksbureau Medallia (abnamro@express.medallia.eu) bijvoorbeeld.

 

Wat hebben we al gedaan met uw feedback?

 

Wie doet onderzoek naar de dienstverlening van ABN AMRO?

Wij werken samen met verschillende onderzoeksbureaus. Zij helpen ons om meningen van klanten te verzamelen en te verwerken. Uiteraard houden zij zich aan de wetgeving en gedragsregels die de brancheorganisatie heeft opgesteld. Dit betekent dat zij zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Zo worden uw antwoorden via een beveiligde verbinding verstuurd en vragen zij nooit om uw financiële gegevens.

Een van de bureaus waarmee we samenwerken is Medallia (u ontvangt een e-mail van abnamro@express.medallia.eu). En voor ABN AMRO Verzekeringen onderzoekt Expoints B.V. (u ontvangt een e-mail van abnamroverzekeringen@expoints.nl) de tevredenheid van klanten na bijvoorbeeld een schadebehandeling.

 

Valse e-mails

Heeft u een e-mail ontvangen waarin wordt gevraagd naar bijvoorbeeld uw pincode? Het gaat hier om phishing. Onze medewerkers zullen u nooit om deze codes vragen. Niet telefonisch, niet via e-mail, sms, WhatsApp of social media. Klik niet op links of bijlagen in zo’n mail. Stuur de mail direct door naar: valse-email@nl.abnamro.nl.