Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man leest krant in cafeetje

Uw reis goed verzekerd

Met al uw verzekeringen bij ABN AMRO

Als er op reis iets gebeurt, wilt u al helemaal niet nadenken over welke verzekeraar u moet bellen. Daarom is het handig als u al uw verzekeringen op één plek heeft. Zoals uw reisverzekering, autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Dan hoeft u maar één keer te bellen en regelen wij de rest. Benieuwd welke verzekeringen tijdens uw reis handig zijn? Lees dan snel verder.

Daarom al uw verzekeringen bij ABN AMRO

Eén aanspreekpunt bij schade

Zo hoeft u zelf niet uit te zoeken welke schade onder welke verzekering valt.

Pakketkorting

Alles op één plek is voordelig. Tot 5% korting als u 3 of meer verzekeringen afsluit.

Makkelijk aan te passen

Al onze verzekeringen past u makkelijk aan. Dagelijks, gewoon online!
twee vliegtuigen op vliegveld

Vlucht geannuleerd of vertraagd?

De rechtsbijstandverzekering heeft standaard een Flight Claim dekking. Dan gaat een jurist van ARAG kijken of u recht heeft op een vergoeding als u vlucht meer dan 2 uur is vertraagd. Zo kunt u toch nog genieten van uw reis. Heeft u de module Consument en Wonen? Dan wordt uw zaak kosteloos behandeld en gaat ARAG Flight Claim voor u naar de rechter als het nodig is.

Uw huis verzekeren tegen inbraak en diefstal

Stel, u komt thuis van vakantie en er is bij u ingebroken. Uw gloednieuwe spullen zijn weg. En de achterdeur heeft flinke schade. U hoopt natuurlijk dat het niet gebeurt. Maar toch is het fijn om iets achter de hand te hebben. Zoals een inboedelverzekering. Dan zijn uw spullen verzekerd tegen schade door inbraak en diefstal.

Aansprakelijkheid op reis

Maakt u op reis per ongeluk iets kapot van iemand anders? Of heeft iemand letselschade waar u aansprakelijk voor bent? Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd: ook op reis. Want met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u wereldwijd verzekerd tegen schade aan anderen en hun spullen.
adviseur

24/7 hulp bij schade op reis

  • Altijd bereikbaar 
  • Snelle schadeuitkering 
  • Persoonlijke hulp