Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

SMART

Inzicht, inspiratie en tips voor Preferred Banking klanten

Word slimmer met geld in minder tijd. Hier vindt u actuele artikelen, inspiratie en tips speciaal geselecteerd voor Preferred Banking klanten. To the point, relevant voor uw situatie en geverifieerd door onze experts. Zo bent u snel weer op de hoogte en groeit uw geld mee met uw ambitie. Wat wordt uw volgende stap?

Podcast met ondernemer Manouschka Bottse: "Vergelijk jezelf niet met anderen"

Ondernemer Manouschka Bottse begon in 2010 haar autoschoonmaak–aan–huis–service Car-Cleaners. Inmiddels is haar idee uitgegroeid tot een netwerk van franchisers door heel Nederland. In deze podcast vertelt ze over de groei van haar bedrijf en geeft ze tips voor (startende) ondernemers. 

Luister meer afleveringen van deze podcastserie The Guide met vrouwelijke ondernemers.

afbeelding-header_Sparen vs Beleggen tool

Tool: Wat kan sparen én beleggen mij opleveren?

Bereken met deze tool wat beleggen, sparen of een combinatie in de toekomst kan opleveren. Vergelijk de uitkomsten en bepaal zo welke vorm van vermogensopbouw interessant kan zijn in uw situatie.
Illustratie geld in een pot

Tool: wat kost een studie eigenlijk?

Wilt u investeren in de studie van uw kind, en daarmee de hoogte van de studielening beperken? Hoe eerder u begint, hoe haalbaarder uw plan. Binnen 5 minuten weet u wat een studerend kind kost en hoeveel u opzij moet leggen om bij te dragen.

ABN AMRO