Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

SMART

Inzicht, inspiratie en tips voor Preferred Banking klanten

Word slimmer met geld in minder tijd. Hier vindt u actuele artikelen, inspiratie en tips speciaal geselecteerd voor Preferred Banking klanten. To the point, relevant voor uw situatie en geverifieerd door onze experts. Zo bent u snel weer op de hoogte en groeit uw geld mee met uw ambitie. Wat wordt uw volgende stap?

ABN AMRO

Op weg naar financiële onafhankelijkheid met Elfin

Hoe wordt u financieel onafhankelijk? Elfin is het grootste financiële platform over geld in Nederland en België. Het doel: vrouwen helpen om financieel onafhankelijk te worden. In een serie video's van Elfin en Team Preferred Banking leert u meer over budgetteren, financiële planning, het vergroten van inkomen en natuurlijk beleggen. 

Heeft u een vraag over uw financiële situatie?

Bent u benieuwd wat een artikel voor u betekent? Of heeft u een andere financiële vraag? Bijvoorbeeld over uw pensioen, eerder stoppen met werken of slim vermogen opbouwen? De adviseurs van Team Preferred Banking helpen u graag vrijblijvend en kosteloos.

Podcast: Het Boemerang Pensioen van Irene: er even tussenuit

Irene is marketingdirecteur en stapte voor haar Boemerang Pensioen in een heel ander avontuur: een pop-up restaurant. Gedurende zes maanden nam ze vrij van haar reguliere baan en zette ze een horecaconcept op in Amsterdam Noord. Hoe regelde ze dat financieel? Ze bespreekt dit in onderstaande podcast met onze Team Preferred Banking adviseur Bobby LeFebre. 

Tools

ABN AMRO

Wat kan sparen én beleggen mij opleveren?

Bereken met deze tool wat beleggen, sparen of een combinatie in de toekomst kan opleveren. Vergelijk de uitkomsten en bepaal zo welke vorm van vermogensopbouw interessant kan zijn in uw situatie.
Illustratie geld in een pot

Wat kost een studie eigenlijk?

Wilt u investeren in de studie van uw kind, en daarmee de hoogte van de studielening beperken? Hoe eerder u begint, hoe haalbaarder uw plan. Binnen 5 minuten weet u wat een studerend kind kost en hoeveel u opzij moet leggen om bij te dragen.

ABN AMRO

Maak een plan voor uw financiële doelen

Uw financiële dromen bereiken? De Toekomstshop geeft u inzicht en helpt u bij het opstellen van een spaarplan. 

ABN AMRO