Uw pensioen

Uw pensioen lijkt misschien ver weg, maar het is verstandig uw inkomen voor later goed te regelen. Voor medici is er vaak minder automatisch geregeld dan voor andere beroepsgroepen. Ook valt de opbrengst van de verkoop van een praktijk vaak wat tegen. Wilt u advies over uw pensioen? Wij denken graag met u mee.

image not availabale

Pensioen opbouwen voor medici

Bijna iedere medicus komt pensioen tekort als hij of zij stopt met werken. Uw pensioenplan begint met inzicht. Wat is er nu al geregeld voor u en uw beroepsgroep? En welke mogelijkheden heeft u om uw pensioen aan te vullen?

Meer over pensioen

Werk zelf toe naar een vervroegd pensioen

Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken. Nuttert Oosting, pensioenexpert van ABN AMRO, raadt aan om te gaan sparen. "Hóe u begint met sparen, is minder belangrijk dan dat u begint met sparen."

Andries geniet van zorgeloos pensioen

Oud-bestuurder in de zorg Andries Paats (67) uit Alphen aan den Rijn ging 5 jaar geleden met pensioen. Hij geniet, maar wijst er ook op dat je tijdens je pensioen niet opeens kunt doen en laten wat je wilt.

Woning kopen als pensioenaanvulling

Bouwt u geen of weinig pensioen op? Bijvoorbeeld omdat u ondernemer bent? Misschien is een woning voor verhuur interessant voor u. Bereken vast hoeveel u kunt lenen, wat het u kost en kan opleveren.

image not availabale

Wat gebeurt er met uw inkomen na uw pensioen?

Met het Financieel Inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.

image not availabale

Wat doet u met uw vermogen?

Hoe kunt u uw vermogen nu en na uw pensioen het beste inzetten? Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen. Wilt u vermogensadvies op maat? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten.