Kinderen en geld

Op weg naar financiële zelfstandigheid

image not availabale

Rekening voor uw kind

Wilt u een rekening voor uw kind openen? Vraag dan de ABN AMRO Jongerengroeirekening aan. Deze jongerenrekening bevat een betaal- en spaarrekening én betaalpas. U kunt zelf instellen wat uw kind kan en mag met de rekening. 

image not availabale

Jongerengroeirekening instellen

  • Limiet online betalingen instellen
  • Betalingen goedkeuren
  • Toegang Mobiel Bankieren instellen
image not availabale

KinderToekomst Spaarrekening

Vraag nu een KinderToekomst Spaarrekening aan en vul alvast de spaarpot van uw kind. Dan maakt het straks een vliegende start met op kamers gaan, studeren of rijlessen.

Ook handig voor u en uw kind

Weet jij wat er met je geld gebeurt?

Uitgaan, kleding kopen, muziek downloaden, sporten, een vakantie met je vrienden: je bepaalt zelf wat je met je eigen geld doet. Wil jij je geldzaken helemaal onder controle? Dat begint met een eigen bankrekening en pinpas!

Uw kind wordt 18

Uw kind is vanaf 18 jaar voor de wet financieel aansprakelijk en dat betekent dat er wat zaken geregeld moeten worden. Lees de belangrijkste financiële zaken die veranderen en die geregeld moeten worden.

Zakgeld voor uw kind

Zakgeld geven is een goede manier om uw kind met geld te leren omgaan. Uw kind leert zo de waarde van geld kennen. Ook gaat uw kind beseffen dat het nodig is om keuzes te maken en dat je geld maar één keer kunt uitgegeven.

image not availabale

Alle handige tips over kinderen en geld

Hoe leer ik mijn kind met geld omgaan? Kan ik de rekening van mijn kind beheren? Wanneer moet ik beginnen met sparen voor de studie van mijn kind? Dit zijn veel voorkomende vragen van ouders. Natuurlijk helpen wij u graag op weg. Lees de antwoorden op deze vragen en welke onderwerpen ouders bezighouden. We geven u tips & tricks over kinderen en geld.