Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Gezinsuitbreiding en uw verzekeringen

Kleintje erbij? Verzeker uw gezin goed

Met de komst van een kind verandert er nogal wat. Natuurlijk wilt u straks als gezin goed verzekerd zijn. Loop daarom voor het zover is al uw verzekeringen even na. Zijn ze nog up-to-date, of moet u uw kind meeverzekeren? Misschien kunt u wel gebruik maken van een extra voordelige gezinsdekking.

 

Onmisbare verzekeringen

Inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering

Ongeveer 95% van alle Nederlanders heeft een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering. Begrijpelijk, want voor een klein bedrag per maand bent u hiermee verzekerd voor schade die veel geld kan kosten. Heeft u deze verzekeringen nog niet? Bekijk de opties en vraag ze makkelijk aan.

Bent u verzekerd en is er een kindje op komst? Bij sommige verzekeringen moet u doorgeven dat uw gezinssamenstelling verandert. Controleer daarom uw bestaande verzekeringen even. Staat op uw polis 'Gezin zonder kinderen', pas uw status dan aan naar 'Gezin met kinderen'. Dat kan heel gemakkelijk online .

Andere belangrijke verzekeringen

Rechtsbijstandverzekering

Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft een rechtsbijstandverzekering. Hiermee bent u verzekerd tegen hoog oplopende juridische kosten bij conflicten. Denk hierbij aan een aanrijding, burenruzie of een aannemer die zijn afspraken niet nakomt. Deze verzekering is dus zeker handig als gezinsuitbreiding reden is voor een verbouwing. De rechtsbijstandverzekering van ABN AMRO krijgt 5 sterren van MoneyView. Wilt u weten waarom? Dat leest u hier.

Zorgeloos met uw kind op vakantie

U verzekert uw kind heel makkelijk mee op de Doorlopende Reisverzekering van ABN AMRO. U geeft simpel uw gewijzigde gezinssamenstelling door. Kijk dan meteen waarvóór u allemaal verzekerd bent. Met een kind erbij neemt de kans dat er op vakantie iets gebeurt namelijk toe. Bekijk bijvoorbeeld of u alle zorgkosten heeft meeverzekerd.

Nog andere verzekeringen aanpassen? Het is zo gebeurd

Heeft u nog andere verzekeringen bij ons? Check dan even of u deze nog moet aanpassen. Dit kan heel makkelijk online.

Kleintjes worden groot: sparen voor later

Sparen voor een mooie bijdrage aan de studie of het nemen van rijlessen, u kunt er nu al mee beginnen. Sparen voor uw kind is heel makkelijk met de KinderToekomst Spaarrekening. Daarop krijgt uw kind een basisrente: 0,25% , plus een bonusrente van  0,15% aan het einde van het jaar. Zo spaart u ongemerkt een aardig spaarpotje bij elkaar voor later

Geld lenen voor een grote uitgave

Het creëren van een kinderkamer of een grotere auto kopen, dat kost veel geld. Komen jullie er financieel op een andere manier niet uit? Bij ons kunt u een klein of groter bedrag lenen tegen een scherpe rente. En wilt u eerder terugbetalen? Dan kost dat natuurlijk niets extra's.

Ook interessant voor u

KinderToekomst Spaarrekening

Vraag nu een KinderToekomst Spaarrekening aan en vul alvast de spaarpot van uw kind. Dan maakt het straks een vliegende start met op kamers gaan, studeren of rijlessen.

Wat kost uw kind?

'Wat kost een kind?' lijkt een gekke vraag. Toch is het handig met deze kosten bij uw financiële planning rekening te houden. Daarom een overzicht van wat belangrijke kosten. Houdt u geld over? Start dan alvast met sparen voor uw kind.

5 tips om uw kind te leren sparen

Het is altijd goed op te sparen. Maar sparen voor later is best lastig voor een kind. Met deze tips maakt u sparen leuker én begrijpelijker.